FASTSTREETS - състезателна игра с мотори

Много добър дизан, много радва..
Измислете нещо със теи състезания... не зависи само от покаателте на мотора едно състезание ... това е едва 1/4 от цялото състезание ..

Успех

Браво. Като цяло ми харесва. Но този тип игри не ми харесват поне на мен. Виж ако имаше 3D състезания щеше да е друго обаче това се прави много трудно.
Харесва ми и е по-добре от масата онлайн игри (разбира се изключвам високобюджетните

StormBreaker каза:
Браво. Като цяло ми харесва. Но този тип игри не ми харесват поне на мен. Виж ако имаше 3D състезания щеше да е друго обаче това се прави много трудно.
Харесва ми и е по-добре от масата онлайн игри (разбира се изключвам високобюджетните

По нататък може да измислим нещо с 3D модели и т.н.
Но за сега просто няма как да го реализираме.

Разбирате си от работата, няма спор! 100/10 за дизайна и функционалността на играта, браво!

Игричката става, харесва ми!

п.п. Малка идейка за играта. Направете някакъв минимален шанс играчът да катастрофира по време на състезание. Пък после играта да му връща примерно половината от щетата или цялата стойност с предварително подписан договор. Не е кой знае какво, но пък мисля, че ще вкара и малко тръпка. :)

eLite каза:
Игричката става, харесва ми!

п.п. Малка идейка за играта. Направете някакъв минимален шанс играчът да катастрофира по време на състезание. Пък после играта да му връща примерно половината от щетата или цялата стойност с предварително подписан договор. Не е кой знае какво, но пък мисля, че ще вкара и малко тръпка. :)
Да, добре ще е да има и малко случайност в изхода от състезанието, особено ако показателите на състезателите са близки. Мисля, че така ще стане по-интересно.

А дали може да се направи да помни профилите ? че така като влизам да тренирам и ако се забавя 10-ина мин и като рефрешна ми иска пак User и pаss и постоянно трябва да пиша :)

един чат може да се сложи за напред че състезателите да могат да си говорят :)

Играта е страхотно, но има няколко проблема. Не знам, може да са само при мен.

Значи когато съм логнат и цъкна на логото (http://faststreets.com/public/images/logo.png) за да отида в началото пак ми дава формата за вход, а не ме праща в гаража да кажем.
Другият проблем е следният, състезавам се и печеля - в страницата където ми изписва че съм спечелил се нанасят промените там отдолу по пари, рейтинг и т.н. . Но щом отида в главната страница парите и рейтинга се връщат в първоначално състояние, все едно не съм се състезавал и не съм спечелил. Да тази статистика се оправя, но чак след 10 минути...
И третия проблем е, когато цъкна "Състезавай се" и натисна "Обнови" за да ми покаже други потребители нищо не става, тоест не рефрешва страницата и не ми показва други потребители, а трябва да изчакам около 5-6 минути за да ми я обнови.

Надявам се да сте ме разбрали, ако ли не ще направя едно видео да видите за какво говоря.

Хубав дизайн,регистрирах се веднага,за да я видя и отвътре и всичко е на 6.Препоръчвам ти това за избирането на мотор според мен ще е по-добре да е на скрол не на страници.Добра работа момчета!

Днеска разгледах функционалността.

Въобще не ме грабна от към функции. Направена е тип bitka.net (или нещо подобно беше сайта). Един и същ цикъл от действия. Според мен бързо писва да правиш едно и също. Единственото забавяне е като ти свършат състезанията за деня, което също е глупаво.

От към дизайн е много добре - признавам, но функционалност от мене 0 точки.

Лично мое мнение!

relax15pyt каза:
Днеска разгледах функционалността.

Въобще не ме грабна от към функции. Направена е тип bitka.net (или нещо подобно беше сайта). Един и същ цикъл от действия. Според мен бързо писва да правиш едно и също. Единственото забавяне е като ти свършат състезанията за деня, което също е глупаво.

От към дизайн е много добре - признавам, но функционалност от мене 0 точки.

Лично мое мнение!

Какво предлагаш да добавим като функционалност :)

SandPrince каза:
Регистрираните потребители, които напишат ревю в блога си, за играта ще получат 20 кредита :)

След като напишете ревю, пуснете и линк към профила си.
:?:

FastStreets Ревю

Ето какво мисля аз за играта, точки не ми трябват :?:

аз предлагам примерно един доклад -
1. и двамата тръгвате бързо. {+3}
2."име" те избутва от пътя. {-2}
3. караш известно време докато стабилизираш мотора си. {0}
4.после бързо се завръщаш на пътя и яростно блъскаш "опонента". {+3}

нещо такова и всеки ред да е различен и за всяко нещо да се добавят/взимат точки и после този, чийто доклад е с повече точки да печели, но и някак доклада да се определя от статистиката

Не е моя работа за предложения, защото и без това няма да я играя играта. Който му харесва да я играе да предлага какво желае, аз просто изказах мнение.

SandPrince каза:
Регистрираните потребители, които напишат ревю в блога си, за играта ще получат 20 кредита :)

След като напишете ревю, пуснете и линк към профила си.
:?:

А къде е блога? И ако може да сложите екстрата движене на моторите, смисъл такъв да може да го оглеждаме навсякъде 3Д мотори имам в предвид.

Back
Горе