така де недовършване... все тая..Karcho каза:Не смятам, че е бъг.kriss каза:един бъг - мога да си пращам съобщения :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
така де недовършване... все тая..Karcho каза:Не смятам, че е бъг.kriss каза:един бъг - мога да си пращам съобщения :/
StormBreaker каза:Браво. Като цяло ми харесва. Но този тип игри не ми харесват поне на мен. Виж ако имаше 3D състезания щеше да е друго обаче това се прави много трудно.
Харесва ми и е по-добре от масата онлайн игри (разбира се изключвам високобюджетните
Да, добре ще е да има и малко случайност в изхода от състезанието, особено ако показателите на състезателите са близки. Мисля, че така ще стане по-интересно.eLite каза:Игричката става, харесва ми!
п.п. Малка идейка за играта. Направете някакъв минимален шанс играчът да катастрофира по време на състезание. Пък после играта да му връща примерно половината от щетата или цялата стойност с предварително подписан договор. Не е кой знае какво, но пък мисля, че ще вкара и малко тръпка.![]()
relax15pyt каза:Днеска разгледах функционалността.
Въобще не ме грабна от към функции. Направена е тип bitka.net (или нещо подобно беше сайта). Един и същ цикъл от действия. Според мен бързо писва да правиш едно и също. Единственото забавяне е като ти свършат състезанията за деня, което също е глупаво.
От към дизайн е много добре - признавам, но функционалност от мене 0 точки.
Лично мое мнение!
SandPrince каза:Регистрираните потребители, които напишат ревю в блога си, за играта ще получат 20 кредита
След като напишете ревю, пуснете и линк към профила си.
:?:
1. и двамата тръгвате бързо. {+3}
2."име" те избутва от пътя. {-2}
3. караш известно време докато стабилизираш мотора си. {0}
4.после бързо се завръщаш на пътя и яростно блъскаш "опонента". {+3}
SandPrince каза:Регистрираните потребители, които напишат ревю в блога си, за играта ще получат 20 кредита
След като напишете ревю, пуснете и линк към профила си.
:?: