FASTSTREETS - състезателна игра с мотори

SandPrince

Registered
fsbaner.png

Здравейте,

искам да представя една напълно нова и супер яка игра, по която през последните няколко месеца работихме аз и моите колеги: Soul4o (Радослав Мазганов) и Йордан Захариев.
Вложихме всичките си умения и хъс, за да създадем тази игра и след толкова безсънни нощи, дойде време да я покажем на бял свят :D

FastStreets е онлайн състезателна игра с мотори.
Регистрираш се, купуваш си мотор, състезаваш се и си тунинговаш и ъпгрейдваш мотора, за да станеш най-добрия от всички състезатели.

Замислили сме и още неща по играта, които в най-скоро време ще бъдат пуснати и ще ви карат да не слизате от мотора си :D
Имайте търпение :D

Играйте и печелете награди :)

Добре, че са имали тебе за дизайнер, понеже умееш да правиш 3D графики и това е направило играта по-готина. Като функционалности не съм я видял, но дизайна грабва окото. Браво!

На мен ми отваря екстра и даже се регнах но не разбирам как мога да играя. Има ли обяснение за начинаещи.

Дизайна е страхотен но не мога да тествам фукнциите, защото не знам как да стартирам.

admin каза:
На мен ми отваря екстра и даже се регнах но не разбирам как мога да играя. Има ли обяснение за начинаещи.

Дизайна е страхотен но не мога да тествам фукнциите, защото не знам как да стартирам.

Купи си мотор.
Имаш достатъчно пари, да си купиш един от първите 2 в Пазара.
После се състезаваш, тренираш, печелиш пари и кредити, за да тунинговаши ставаш по-добър :)

Дизайна кърти..Наистина грабва окото.Това е един от сайтове с най-хубав дизайн който съм виждал.Супер се е получило :)
BTW: От какво зависи дали ще победиш другия?

vik96 каза:
Дизайна кърти..Наистина грабва окото.Това е един от сайтове с най-хубав дизайн който съм виждал.Супер се е получило :)

От показателите на мотора ти.
Ако са по високи - печелиш, ако не - губиш

Регистрираните потребители, които напишат ревю в блога си, за играта ще получат 20 кредита :)

След като напишете ревю, пуснете и линк към профила си.
:?:

vik96 каза:
Предполагам от Скорост, ускорение и стаблилност :)

Кефи ме игричката, макар и да е подобие на xpr0, дизайна е мощен.
Хоста е прекалено бавен.

Малко по-сложни са състезанията :)

Моторът има 3 статистики.
Всяка карта има коефициент от 0.5 до 1.5 за умножение на трите статистики.
Тренировката на дадена карта ви носи допълнителен 1% към вече умножените точки на дадена карта.

Играта е супер много кефи, но само едно не разбирам, играте е за мотори а отзад в гаража има коли ? Защо не праснете там 2-3 готини мотора
?

Back
Горе