FASTSTREETS - състезателна игра с мотори

съгласен съм с @haus.
имам и друго предложение - когато някой иска да може да се "крие" за да не може да атакува и съответно да не могат да го атакуват.
ии също махнете лимита на битките за деня защото така губите народ - сега съм на 9-то място в класацията и не мога да се издигна, като правя по 30 атаки на ден и всеки който е под 9то място прави по 30 атаки... това е много глупаво и скоро ще се откажа..

Също така предлагам

1. Да има нещо като мисия например трябва да тренираш

10 пъти за 40 точки опит нещо такова .

2.Във един отбор да има максимум 20 човека.

3.Да може да се атакува ОТБОР срещу ОТБОР.

4.Като внесеш пари за отбора да може на определена цена да се вдига отбора и да може вместо 20 човека да са вътре ще стане да са 22 и така по 2 човека в повече

5.На класацияа да се направи едно странициране да показва всички играчи.

6.Тренировките да дават някакви показатели да определя някакъв процент от сегашните ти точки.

Съжелявам ако има някоя правописна грешка

Супер бавно ми зарежда... Идеята не е ми харесва защото е взета от играта с коли xpr0 ... дизайна само ми харесва от цялата работа ..
като правите сайт се замисляйте следния въпрос
Защо да влезят в моя а не в дргуия подобен сайт който вече е развит...

BattleGrounds каза:

По тази логика в света трябваше да има само 20-30 сайта ....

LiOL каза:
BattleGrounds каза:

По тази логика в света трябваше да има само 20-30 сайта ....

Точно по тази логика се появи това чудовище наречено "спам".

Да взема да отговоря най-накрая а :D

@relax15pyt не се тревожи, това е бета версия и е нормално да не ти допадат някои неща. Следващата версия, ще предложи доста по богат геймплей, съвсем скоро.

@MaLa_NocHe 3D модели за сега - няма. няма от къде да се сдобием с тях просто

@haus дам, работим по това в момента. максимума на играчи в отбор е 40. и мисии ще има.

@kriss състезанията съвсем скоро няма да са с лимит, а на определено време. през 30 мин или час ще получаваш по едно състезание срещу потребител който си избереш

Приятен за окото дизайн,от към функционалност не съм го гледал и не мисля да се регистрирам..по простата причина,че не ми харесват такъв тип игри и няма да я играя.Като гледах скрийновете обаче ми изглежда добре.Успех с начинанието ..

сайта е доста бавен което никак не ми допада , смятам , че не само на мен не ми допада. Дизайна е супер , но трябва да измислите неща който да задържат хората защото само с тези състезания няма да стане - лично мнение има доста интересни варианти . Тази игра наподобява на rally...какво беше немога да се сетя в момента . Дано да имате успех!

Едит: В сайта за който споменах имаш право през 10 мин да правиш състезание или мисия , можете да помислите да сложите и гориво което да се пълни , така да се каже

Back
Горе