Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Важен ми е принципа на системата при натискане на бутона който е файсбоок да илиза "Филмово" нов BOXGOTI каза:Обясни какво по точно искаш да направиш...
От това което аз разбирам са 2 неща.
Едното е тази картинка да седи на footera така на страни.
Другото е да седи в лявата или дясната страна на сайта.
И какво трябва да прави този бутон.
kilarist каза:Важен ми е принципа на системата при натискане на бутона който е файсбоок да илиза "Филмово" нов BOXGOTI каза:Обясни какво по точно искаш да направиш...
примерно това съм го взел сега от http://vlogbox.bg но съм го виждал на много места ...... та какво му е структората каква е системата ........ при натискането на бутона да излиза нов box по такъв начинGOTI каза:kilarist каза:Важен ми е принципа на системата при натискане на бутона който е файсбоок да илиза "Филмово" нов BOXGOTI каза:Обясни какво по точно искаш да направиш...
Нищо не разбрах ... дай пример от някъде.
Платено еtrunv каза:http://www.wpexplorer.com/socia-likebox-slider-wordpress-plugin/ това?![]()
A CSS3 също ли е дървено?eddyy93 каза:Jquery го прави анимирано, докато CSS е леко дървено.
прав сиeddyy93 каза:Не мога да разбера логиката? При CSS3 и IE7-8 нещата тръгват със разни хакове и библиотеки като css3pie, изобщо работата се обезсмисля. CSS3 и HTML5, за да влезнат във обръщение трябва поне още 4 - 5 години. Да не говорим, че ако си поглеждал cssPie и те си използват JS (ако ти е проблема заради JS), за оправяне на разни бъгове, за да може да се раздвижат разни елементи от сайта, при старите версии на браузерите и най - вече IE. А и с тези хакове едва една малка част от нещата работят, така както трябва.
Колкото до Jquery, попринцип не съм изобщо голям фен на JavaScript, но тъй като масово започна да се използва Jquery, поради простата причина, че е лесна и много добре подържана библиотека, съвместима със дори IE5-6 и разбира се се постигат много добри ефекти. Защо трябва да си усложняваш живота със безмислени ровения във google, как да накараш един див да се премести 10пиксела на дясно със CSS3 или HTML5 при IE7-8 и накрая да свалиш 100 файла, който да накарат това да работи, като може да напишеш 2 реда код посредством функциите на Jquery.
Можели по точен пример с този кодeddyy93 каза:Това може да стане със jquery hover + slideToggle.
Нещо такова:
[js]
$("#someDIV").hover(function (e) {
e.slideToggle("slow");
});
[/js]
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Powered by Eddy</title>
<script type="text/javascript" src="jquery.js"></script>
</head>
<body>
<div id="someDIV" style="width: 100px; height: 20px; background-color: #ddd;">
<div class="someCLASS" style="width: 100px; height: 400px; background-color: #000;" ></div>
</div>
<script type="text/javascript">
$(".someCLASS").hide();
$("#someDIV").hover(function () {
$(".someCLASS").slideToggle("slow");
$(".someCLASS").show();
});
</script>
</body>
</html>