Leasy-PHP

хаха супер при бачка отлично само някои допълнителни неща трябва да се сложат и е муцка :)

Брейй тая система е супер супер супер невероятна :) Страхотна е :) Малко модчета и става.... :) :) :) :) :) :) :) :)

на мен кат пиша коммент ми дава : Вашия коментар не беше добавен , моля опитайте отново. Някои може ли да каже защо ?

Omaru каза:
на мен кат пиша коммент ми дава : Вашия коментар не беше добавен , моля опитайте отново. Някои може ли да каже защо ?
Забравил си да напишеш ник

браво работи перфектно :?:
искам да попитам от каде да си намеря темплейти за саита.
мерси предварително

http://web-school.freehostia.com/index.php

Ето ви демо ;) Само че тоя сайт ще се яви на национален конкурс по Web Design и Интернет програмиране така, че веско ти ще си духом с тях и ако вземат някое място то ще е твое ;)вече можеш да се радваш :D

Как ще ходиш на състезание по програмиране и уеб дизайн с недоизпипана готова система и без никакъв дизайн???

K0ceTo каза:
Как ще ходиш на състезание по програмиране и уеб дизайн с недоизпипана готова система и без никакъв дизайн???
сигурно още не се е разсънил има само 2 мнения :D

jefriii каза:
K0ceTo каза:
сигурно още не се е разсънил има само 2 мнения :D
Абе ти остави, че имам 2 мнения и вие сте тръгнали от тук ;)
Да спомена в конкурса за забранени CMS системите ... А пичовете замат системата инсталират я и вече те са го направили. Това се нарича кражба/плагиатство както искате си го наричайте, но не е правилно спрямо vesku .... :x
Нещо не сте разбрали аз няма да ходя ;)

Back
Горе