Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
попринцип даdashe каза:Тази уеб система по точно за уроци ли .. е![]()
По принцип ще е пробвам..vesku каза:попринцип даdashe каза:Тази уеб система по точно за уроци ли .. е![]()
ама ако махнеш модула лессонс и редактираш някои друг файл става и за друго
![]()
vesku каза:Търся някои които да оправи дизайна![]()
K0ceTo каза:Leasy май значи мързелив![]()
vesku каза:Търся някои които да оправи дизайна![]()
ами не си изтеглил наново файловетеanival каза:Здравейте! Имам проблем с тази система инсталирах я успешно всичко направих си акаунт но когато се логна пише ми че съм се логнал пита ме да продължи ли аз му давам продължи.... Там има презентаций но няма аднати когато отида да аддна ми пише че има грешка и да се логна наново някакви идеи ? Така е постоянно... :roll:
Днеска ги изтеглих :roll:vesku каза:ами не си изтеглил наново файловетеanival каза:Здравейте! Имам проблем с тази система инсталирах я успешно всичко направих си акаунт но когато се логна пише ми че съм се логнал пита ме да продължи ли аз му давам продължи.... Там има презентаций но няма аднати когато отида да аддна ми пише че има грешка и да се логна наново някакви идеи ? Така е постоянно... :roll:![]()
Някой със същия проблем?anival каза:Днеска ги изтеглих :roll:vesku каза:ами не си изтеглил наново файловетеanival каза:Здравейте! Имам проблем с тази система инсталирах я успешно всичко направих си акаунт но когато се логна пише ми че съм се логнал пита ме да продължи ли аз му давам продължи.... Там има презентаций но няма аднати когато отида да аддна ми пише че има грешка и да се логна наново някакви идеи ? Така е постоянно... :roll:![]()
това за форума няма да станеSandPrince каза:аа ако можеш да направиш и вграден форум към системката ша та разцелувам
ако исакш потърси ме в skype да поговорим за дизайна