Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
mania каза:Специално за FeelTheFear и за всички останали които не можаха да си представят как би изглеждала тази визитка ако се надпише.Естествено че на мястото на " mania" ще пише някакво име, но никой не го знае.А когато някъде в този форум видите и името (ник) - " mania" разбирате че става дума за мен.Така че именно това е причината да няма име, телефон и какво ли още не както в оригиналния вариант.
![]()
FeelTheFear каза:mania каза:Специално за FeelTheFear и за всички останали които не можаха да си представят как би изглеждала тази визитка ако се надпише.Естествено че на мястото на " mania" ще пише някакво име, но никой не го знае.А когато някъде в този форум видите и името (ник) - " mania" разбирате че става дума за мен.Така че именно това е причината да няма име, телефон и какво ли още не както в оригиналния вариант.
![]()
Хаха ти ебавка ли си правиш с мен ??
Мязаш ми на великият Калчев - Релефът...
Готов съм да се кланям на думите ти, ако ми покажеш тази визитка на печат... Хайде да направим едно нещо - да я покажем на няколко дизайнера и те да си дадът думата...
Ако съм прав, че нищо неразбираш, ще ти се кланям и вместо "Маниа" , ще ти викам " Ооооо ВИЛИКИ КАЛЧЕВ "
FeelTheFear каза:mania каза:Специално за FeelTheFear и за всички останали които не можаха да си представят как би изглеждала тази визитка ако се надпише.Естествено че на мястото на " mania" ще пише някакво име, но никой не го знае.А когато някъде в този форум видите и името (ник) - " mania" разбирате че става дума за мен.Така че именно това е причината да няма име, телефон и какво ли още не както в оригиналния вариант.
![]()
Готов съм да се кланям на думите ти, ако ми покажеш тази визитка на печат... Хайде да направим едно нещо - да я покажем на няколко дизайнера и те да си дадът думата...
Ако съм прав, че нищо неразбираш, ще ти се кланям и вместо "Маниа" , ще ти викам " Ооооо ВИЛИКИ КАЛЧЕВ "
![]()
FestarBG каза:FeelTheFear каза:mania каза:Специално за FeelTheFear и за всички останали които не можаха да си представят как би изглеждала тази визитка ако се надпише.Естествено че на мястото на " mania" ще пише някакво име, но никой не го знае.А когато някъде в този форум видите и името (ник) - " mania" разбирате че става дума за мен.Така че именно това е причината да няма име, телефон и какво ли още не както в оригиналния вариант.
![]()
Хах,сега като ти правят банер ще викаш "Мерси Ооооо ВИЛИКИ КАЛЧЕВ"..![]()

mania каза:Явно не си запознат с много неща.
Първо състезанието беше за направа на визитка с векторна програма.Моята е направена с корел дрол(сигурно не си чувал за тази програма), а на принца е с илюстратор.
И второ ако искаш да ти дам CDR файла че да си я разтягаш колкото искаш. Хайде спри да се правиш на велик критик , а вземи се запознай с правилата на състезанието и тогава прецени дали да продължаваш да ръсиш глупости и да се излагаш. Уеб туриста има доста голяма аудитория.
![]()
FeelTheFear каза:mania каза:Явно не си запознат с много неща.
Първо състезанието беше за направа на визитка с векторна програма.Моята е направена с корел дрол(сигурно не си чувал за тази програма), а на принца е с илюстратор.
И второ ако искаш да ти дам CDR файла че да си я разтягаш колкото искаш. Хайде спри да се правиш на велик критик , а вземи се запознай с правилата на състезанието и тогава прецени дали да продължаваш да ръсиш глупости и да се излагаш. Уеб туриста има доста голяма аудитория.
![]()
Ауу НЕ НЕ НЕ. Просто вече немога да се мъча да ти налея нещо в главата... След известно време като станеш по-добър ще разбереш, че не е важно да има шарениика,