Mania vs Sand Prince Анкета

Коя визитка е по добра?

• Mania #1

Votes: 0 0.0%
  • Sand Prince #2

Votes: 0 0.0%

• Общо гласове
    0
@zaheto В никакъв случай не се смятам за много разбиращ. Просто казвам, че тези мацаници изобщо не са подходящи, за визитка...

Немога да кажа, че това може да го използвате за визитки... :? не съм много разбиращ от тези неща, но мога да изкажа моето потребителско мнение, мнение на човек който може да използва вашите способности за направата на дизайн... мога да кажа, че на mania лицевата част е доста добра незнам какво толкова не ви харесва, че е шаренко... не е лошо. но за задната част... за нея нямам думи... там си се справил малко по зле, ако беше нещо подобно на предната може би щеше да е по-добре... :wink: За визитката на SandPrince мога да кажа, че найстина е малко по изчистена и семпла, но пък е пренатрупена с информация... Може й буквите да са ми голями, но просто не ми харесва колко много информация има... вярно то затова е визитката да дадеш контакти с теб... също така не ми харесва отново задната част... според мен можете още и бих се радвал ако видя нов опит, защото и двамата сте добри дизайнери, но доколкото на професионално ниво или пък сте просто талант незнам :wink: Успех момчета не бих могъл да дам на никой вот защото спотед мен и двамата сте на едно ниво :wink: :?:

имам 2 забележки и към двамата:

Sand Prince - сгрешил си си майла, а ти Mania - не ти се чете сайта на лицето на визитката:

expx4.png

здравейте.

аз съм с мастилно струен (скапан) принтер.принтирах на Мания визитката и сега немога да си взема листа от майка ми, защото очите и останаха там ;) :lol: колкото за гласа давам го на Мания

И двете визитки ми харесват, но и двете имат едно нещо ,което не се слага на визитки. Това е рамката.
Причината е , че като се изрязват визитките винаги има отклонения и тая рамка ще стане не еднаква от различните страни.

Гласувам за Sand Prince #2 но си казвам че този път се изложи жестоко :( :( :( :( имаше мн по-готини проекти и с този се изпожи :( :cry: :cry: :cry:

Мания!

Еми какво печели незнам.. слава .. аплодисменти ... поздравленя за успеха който е постигнал май тва :)

Победител е Мания с 35 точки. С 20 точки пък остана Sand Prince. Награда няма да има, но все пак честито Мания :) Ще се радвам да има още такива батъли :)

Поздрави zaheto

Тогава предлагам една тема за условията при които се иска батъл.(оффф немоа се изразявам тая вечер нещо :shock: ) 8)

Back
Горе