Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Зарибена е!gLaVoReZa каза:Яка ли е тая напитка? Аз още не съм я пробвал... преди половин час мислех да си взема една, ама съм на 2 кафета, 1 шоколад и 1 цигара и не е оферта да пия и енергийна напитка.![]()
Karcho каза:Това върши ли работа - http://www.energythis.com/Monster-Energy-Drinks/c28/index.html ?
Ако вземеш една - две лъжички глюкоза на прах ще има по-голям ефект и няма да е чак толкова вредно ...kulov каза:Не става дума за газария.. Напитката наистина е много хубава на вкус.. не е от типичните енергийни напитки, и честно са ви кажа не мисля, че ми дава някаква енергия като я пия, но това е друг въпрос.. Търся сайт от който да закупя останалите видове от напитката, които ги няма в България !
eLite каза:Тая напитка само с водка върви. За нищо друго не става.
djman каза:eLite каза:Тая напитка само с водка върви. За нищо друго не става.
Енергийна напитка с алкохол... Хора, толкова ли ви се мре???
K0ceTo каза:Неутрализират се. Аз на дълъг морски преход като си пийнем уиски и ни се доспива... ама неутрализираме с шарк и после пак от уискито да се сгреем.
nom3r1 каза:djman каза:eLite каза:Тая напитка само с водка върви. За нищо друго не става.
Енергийна напитка с алкохол... Хора, толкова ли ви се мре???
Пробвал съм ник'ви странични ефекти не съм видял?? А кафето.. ме кара да ставам агресивен и го избягвам. .