Monster Energy

kulov

Registered
Здравейте, вчера разбрах за няколко вида от енергийната напитка Monster, които ги няма в България, и реших да попитам дали някой знае от къде мога да си ги поръчам, качвам и снимка на моделите на напитката.

301076_162934520450937_100002031708864_309658_4629134_n.jpg

Яка ли е тая напитка? Аз още не съм я пробвал... преди половин час мислех да си взема една, ама съм на 2 кафета, 1 шоколад и 1 цигара и не е оферта да пия и енергийна напитка. :)

gLaVoReZa каза:
Яка ли е тая напитка? Аз още не съм я пробвал... преди половин час мислех да си взема една, ама съм на 2 кафета, 1 шоколад и 1 цигара и не е оферта да пия и енергийна напитка. :)
Зарибена е!

Кен Блок си е свършил работата... За мен е изключително тъпо да се "гъзариш" с нещо, което е толкова вредно... :roll:

Не става дума за газария.. Напитката наистина е много хубава на вкус.. не е от типичните енергийни напитки, и честно са ви кажа не мисля, че ми дава някаква енергия като я пия, но това е друг въпрос.. Търся сайт от който да закупя останалите видове от напитката, които ги няма в България !

Аз веднъж пих. Бях чертал до късно предната нощ и се очертаваше пак да не спя цяла нощ, пих едно... сърцето ми е разтуптя супер силно, докато се прибера до вкъщи, като е прибрах легнах и заспах като заклан. Изводът е, че е пълно менте, само дето може да ти разстрои нещо.

От всички енергийни напитки буден ме е държала само Шарк и то концентратите (в малките стъклени бутилчици).

Аз лично енергийните напитки и кафетата не ги пия толкова за енергията, а защото съдържат леки дроги (кофеин и/или разни аминокиселини), от които при хубаво време ти става по-еуфорично и по-весело. :)

Най-добрата енергийна напитка (като ефект) е една дето съм я пил в Мола на Цариградско (София), тя самата напитка има два варианта - за мъже и за жени. Не и помня името, ама май беше нещо от рода на "Фитнес". Май беше с екстракт от аспержи, броколи, или някакъв друг странен зарзават.

Karcho каза:
Това върши ли работа - http://www.energythis.com/Monster-Energy-Drinks/c28/index.html ?

не точно.. 50 долара за 1, не си струва.. из ибей имаше големи разфасовки за по 20 евро + 20 евро за доставка но това е друг въпрос..

kulov каза:
Не става дума за газария.. Напитката наистина е много хубава на вкус.. не е от типичните енергийни напитки, и честно са ви кажа не мисля, че ми дава някаква енергия като я пия, но това е друг въпрос.. Търся сайт от който да закупя останалите видове от напитката, които ги няма в България !
Ако вземеш една - две лъжички глюкоза на прах ще има по-голям ефект и няма да е чак толкова вредно ...
Иначе аз пия кафе, но само в крайни случай ...

eLite каза:
Тая напитка само с водка върви. За нищо друго не става.

Енергийна напитка с алкохол... Хора, толкова ли ви се мре???

djman каза:
eLite каза:

Пробвал съм ник'ви странични ефекти не съм видял?? А кафето.. ме кара да ставам агресивен и го избягвам. .

Неутрализират се. Аз на дълъг морски преход като си пийнем уиски и ни се доспива... ама неутрализираме с шарк и после пак от уискито да се сгреем :D.

K0ceTo каза:
Неутрализират се. Аз на дълъг морски преход като си пийнем уиски и ни се доспива... ама неутрализираме с шарк и после пак от уискито да се сгреем :D.

:D

За мен най-добрата енергийна напитка е Дива котка. Пиеш половин литър и не само че едвам заспиваш, а на другата сутрин се будиш супер рано без часовник.
True story.

nom3r1 каза:
djman каза:
eLite каза:

Пробвал съм ник'ви странични ефекти не съм видял?? А кафето.. ме кара да ставам агресивен и го избягвам. .

Ще ги видиш след години. Не искам да звуча като бабичка, но ако се замислиш няма нищо хубаво да пиеш алкохол и после да се помпаш с кофеин ;)
"Неутрализират" се на пръв поглед... Ама както и да е - щом ви кефи, пийте... докато можете lol :D

Back
Горе