Monster Energy

Да пиеш алкохол с енергийни напитки определено е голяма тъпотия. Ама пък да пиеш няколко бири и след това да дръпнеш 1 цигара важи.

Сега се сетих, че един път преди 3-4 години бяхме пушили трева с един приятел и отидохме на дискотека и там тревата още ни моташе, поради което аз взех зрялото решение да изпуша една тютюнева цигара и точно след 3-4 дръпки тревата моментално ме пусна и всичко ми се проясни за части от секундата. За отрицателно време се почувствах супер трезв, така че в този случай беше оферта да се напомпам с никотин монохидрат, да хапна 2 таратора с по 3 чушки и да заиграя кръшно хоро!

На много места хората започнаха да пият енергийна напитка с алкохола, не знам защо толкова се учудвате. Аз лично си предпочитам добрата стара Кока-Кола, ама това е друг въпрос :D

papyrus_kn каза:
На много места хората започнаха да пият енергийна напитка с алкохола, не знам защо толкова се учудвате. Аз лично си предпочитам добрата стара Кока-Кола, ама това е друг въпрос :D

Никой не се учудва :D Просто е тъпо и вредно (a lot).

papyrus_kn каза:

:?:

Много рядко вече като ходя някаде на дискотека пия алкохол. Взимам си 1 спрайт и се забавлявам, не ми трябва алкохол, че да ми дойде настроението :)

qazxsw каза:
Много рядко вече като ходя някаде на дискотека пия алкохол. Взимам си 1 спрайт и се забавлявам, не ми трябва алкохол, че да ми дойде настроението :)
Е, то и аз съм си супер весел и без алкохол, ама ако къркаш е по-яко, защото ти се мести екрана, пък и някак ти става кеф на душата. Идва ти да танцуваш и да пееш, дори и да не можеш да правиш тези неща добре, а като си трезвен си по-сдържан и едва ли ще се впуснеш в нещо така импулсивно.

gLaVoReZa каза:
qazxsw каза:
Е, то и аз съм си супер весел и без алкохол, ама ако къркаш е по-яко, защото ти се мести екрана, пък и някак ти става кеф на душата. Идва ти да танцуваш и да пееш, дори и да не можеш да правиш тези неща добре, а като си трезвен си по-сдържан и едва ли ще се впуснеш в нещо така импулсивно.

Взимаш две никотинови дъвки и си готов :lol:

Не действа тоя монстър, защото брат ми ми е разправял, че деца от класа му (6 клас) пиели по 2 монстъра в рамките на 2 астрономически часа и нищо не им ставало...

А най-доброто си остава това: (правят го много цигани наркомани,направо отлиташ в облаците,но може да ти се пръсне сърцето,лично съм бил свидетел на такова нещо..)

Вариш си 100-150 грама кафе и го наливаш в 1 пластмасово шише и го изпиваш на екс. След това резултата е умопомрачителен :D

Back
Горе