Nokia N8 vs HTC 7 Mozart vs iPhone 4

Хора, 21-ви век е. Сравняването на телефони по параметри е тъпо вече. Да мерите мегапиксели и гигабайти за да определяте кой телефон е по-добър? Смених по параметри по-добър телефон за по-слаб.
Смених дъската симбиан за епъл и друг телефон просто няма да се замисля да взема :)

Няма някои неща, които ще ползвам веднъж в живота си, да - радио.. хм, какво друго, ще изредите адските минуси тези с хтц и нокиа.

iOS е уникално готина, много бърза, с мноого приложения, шарена.
Телефона е красив, изпипан, дизайн отвсякъде. Симбиана забиваше и се рестартираше редовно, да не говоря какъв ад беше по интерфейса. Андроид нямам мнение, колкото и да съм линуксджия обаче нещо не ми хареса толкова много, но не съм и виждал на живо, само по картинки. Много програми в апп стор, още толкова в apptrackr. Активни форуми. Ябълка на задния капак.
Красив, изпипан, бърз, епъл отвсякъде.

А пък на 4ката екрана е просто изумителен, колкото и от близо да го гледате никакъв пиксел няма да се види.
Интересно, че блутут не съм и ползвал от както го имам. Но все пак има iBlueNova

Уиндоус няма и да коментирам, htc hd2 - единствено интерфейса е шарен, забива редовно.

SandPrince каза:
Андроид сам по себе си е много тромав.
ааа, нещо са бъркаш...

alex95_bg_2 каза:
Хора, 21-ви век е.
...
Уиндоус няма и да коментирам, htc hd2 - единствено интерфейса е шарен, забива редовно.
Ти пък намери кой телефон да сложиш - на който може да се сложат 3 и повече ОС.

на iphone 4 единствено ми харесва екрана, въпреки че ми изглежда малък, и appstore.

djman каза:
SandPrince каза:
Андроид сам по себе си е много тромав.
ааа, нещо са бъркаш...

alex95_bg_2 каза:
Хора, 21-ви век е.
...
Ти пък намери кой телефон да сложиш - на който може да се сложат 3 и повече ОС.

на iphone 4 единствено ми харесва екрана, въпреки че ми изглежда малък, и appstore.

Не е тромав, когато е с 1 GHZ процесор... е стига. Старият ми компютър подкарваше игри на 700 MHZ.
iPod Touch е с 500 MHZ процесор и подкарва най-новата iOS, като засича само на някои натоварени места. И то засича - не забива.
Екрана не е малък, нормален е. И е най-добрия тъч.

Андроидите са готини, но бързо остаряват, което е гадно. Имам телефон със симбиан, който е модел почти година преди SE X10 и вече са с една цена. След време Xperia-та ще е с по-ниска, защото ще има телефон, който да я е заменил и ако искаш най-новото от Андроид, ще трябва да си купиш тоя телефон.
При iPhone готиното е, че колкото и да ти остарее устройството, пак можеш да му качиш екстри като на най-новия (софтуерни, естествено).

За мен под 4" е малко и ограничаващо...

Т.е. тук идва фактора "лично мнение" и излиза че "най-добро" няма :D

HD2-то ми е на колко .. година и нещо, а още не е остаряло устройство.

Технологии, технологии. Счупи ми се телефон и изкопах от чекмеджетата 1-я си телефон, купен за 200 лева преи 8 години - ериксон Т65. И, май няма да си купувам нов телефон. Този е мъничък, удобен, с всички функции на телефона и батерията му държи повече от седмица. Е з какво ми е друго :D

Никога не съм харесвал HTC (може би защото се опитват да избутат iphone) както и да. Подкрепям мнението на SandPrince. Пък вие си мислете че HTC бил най-добрия телефон ;) Apple винаги са и за сега ще са си номер 1 ;) Нищо че в Бг ги няма повечето функции.

Не искам да спорим, просто няма смисъл.
Но все пак, ако някой ми каже поне 10 предимства на iphonе, пред тия на HTC, на телефон за същата цена, може би ще си променя мнението :D

Back
Горе