Nokia N8 vs HTC 7 Mozart vs iPhone 4

perer

Registered
Здравейте!
Една позната ме помоли да сравня тези три телефона.
Та аз ви моля и за вашето мнение ;)
Според мен са доста равностойни, но аз бих ги наредил така:
1. Nokia N8
2. HTC 7 Mozart
3. iPhone 4

Точно обратния ред е според мене :)
Телефон със симбиан не може да го слагаш на първо място... :)

Да прав си, но аз ги прегледах така на сухо. Смисъл просто им сравних характеристиките и затова така ги наредих, но да сега като се замисля симбиана е много зле :P

Apple - Доказано е че са едни от най добрите телефони ;) препоръчвам го
HTC- Правят ми впечетление но имат още да се доказват :)
Nokia- Здрави но от друга страна банални :lol:

lordd3mon каза:
Apple - Доказано е че са едни от най добрите телефони ;) препоръчвам го
HTC- Правят ми впечетление но имат още да се доказват :)
Nokia- Здрави но от друга страна банални :lol:
Мисля, че го доказаха :)
MWC 2011: избраха HTC за най-добър производител на мобилни телефони

А от Apple с тия проблеми, които постоянно имат... глупостта с обхвата направо ме прати в земята :D

vesku каза:
Tочно обратното, НО
все пак е телефон, а не конзола :D
Така, че според мен:
HTC
Apple
Nokia

+1 глас за тази подредба.

А човека, който каза че HTC има още да се доказват .. без коментар :arrow:

А по темата - засега по-добре htc с android. Моето лично мнение е, че за WP7 трява да мине поне годинка, за да се "изчисти" и утвърди като мобилна ОС (същото което казвах и за андроид преди време, в началото :D )

Абе, ако гледаме тия класации, награди и тен подобни всеки ще е пръв в някое отношение.
Да, съгласен съм, че на Windows 7 Phone му трябва време да влезе в релсите.
Apple не са лоши, имат стабилен нет, много приложения и т.н., но не мисля че в България има много полза от тях.
Nokia... признавам грешна ми е класацията. Този симбиан...без коментар :D

Та, не ми помогнахте много :D :D сега какво да кажа на жената :D

Е, то при толкова реклама остава и да не е...
Ама като си взимаш нещо на Apple ти функциите ли взимаш или името :)
Пък и Iphone е за игри, за др не е.. и тия проблеми, я с обхват, или с друго, не си заслужава парите
Чакай сега да излезе някои HTC с Nvidia Tegra 2 и като го вземеш няма да мислиш за тел много време :D

хахах, ако е за мен го взимам и заради двете, apple като марка и като функции, а за HTC-то с nVidia :X това ще е върха

HTC !!!!!
NOKIA
и бозата наречена Apple някъде след SAGEM
Тва с тия Епали е голяма малоумна истерия, лигавщини!!!

Няа начин ще се намеся и аз :D :D :D

Туй мерене на ... телефони... винаги ми е харесвало :D

Само преди година бих казал без никакво колебание, че от всички телефони HTC е върха и че задминава всички останали телефони като куцо пиле домати.
Само дето ся сме година по късно и мнението ми е коренно различно.
Честно казано нямате идея колко усилия ми коства да кажа това, щото излиза че цяла година хората дето са ми говорили противното са били прави.
А аз не обичам когато тряа си призная че не съм прав. Ама трябва...

Та да се върнем на темата с телефоните.
Нокиа - никога не са могли да направят свестен тъч телефон. Добре че последния месец решиха най-накрая да подпишат с M$, за да ползват phone 7 че да излезне нещо стабилно като телефон от тях.
Глупавото им упорство толкова години, да предлагат не само морално остарелия сумбиан, явно вече е към края си...

HTC - в началото бяха адски добри. Но както казвам в началото. Моделите се отличаваха от всичко друго на пазара. В момента всеки нов модел е излъскан стар.
На практика HTC остаряват почти за година. Sense интерфейса омръзва бързо. Уж можеш да го персонализираш както искаш, ама само уж...
Андроид сам по себе си е много тромав. Особено ако си с телефон който не предполага ъпдейт... -.-
Говоря това от опит с моето малоумно Tattoo. Тва бяха най зле похарчените ми 700лв. Съжалявам че го взех.
Нямам думи да ви опиша как в последно време ми коси нервите.
Работи бавно, редовно зацепва и не помръдва...

айФоня - с изключителна неприязън искам да заявя че айФоня е по добър от Нокия и ХаТеЦе. Просто всичко си му е както трябва...верно имаше проблеми с обхвата ама сигурно вече е оправен... все пак наближаваме пусковата дата за айФон 5...

Е, то татуто е мноогоо старо и е от първите им модел, ама виж новите макар и от 2010 можеш да ги направиш страшни. Имам 2 HTC и стария само дето е малко надран иначе не е мръднал. Куче е, за технически проблеми и дума да не става, а айфона виж го, калъф за обхват..айде моля ти се :D
Надявам се някой да даде сравнение по всичи параграфи, не по характеристики.. щото единия може да е с 1ghz а другия с 12312ghz ама първия да е много по-бърз, все пак и OS e важна има много "променливи" по които да се оценяват :)

vesku каза:
Е, то татуто е мноогоо старо и е от първите им модел, ама виж новите макар и от 2010 можеш да ги направиш страшни. Имам 2 HTC и стария само дето е малко надран иначе не е мръднал. Куче е, за технически проблеми и дума да не става, а айфона виж го, калъф за обхват..айде моля ти се :D
Надявам се някой да даде сравнение по всичи параграфи, не по характеристики.. щото единия може да е с 1ghz а другия с 12312ghz ама първия да е много по-бърз, все пак и OS e важна има много "променливи" по които да се оценяват :)

Не е баш мноо старо - модела е на година и нещо.
Но при хатеце има този момнет че за да си в крак с новостите тряа си купуваш на 6 месеца новите им модели.
Ъпдейти пускат само за топ моделите им.
А аз няам такова намерение.

При айФоня е друга ха(Л)вата.
Имат 1 модел и само ъпдейтват ОС-а, което е за предпочитане.

Може би си прав(е може и да си седнал :D ), но примерно ако се вземе един тел. примерно nexus one или desire, не мисля, че някой би го сменил, освен ако не си някой, който все иска новите неща, за сега, мисля и за вбъдеще, ще им върви всичко, а ако си със nexus one, до колкото знам си получаваш новите OS не от HTC, а от google, и си имаш принципно всяка нова.

vesku каза:
Може би си прав(е може и да си седнал :D ), но примерно ако се вземе един тел. примерно nexus one или desire, не мисля, че някой би го сменил, освен ако не си някой, който все иска новите неща, за сега, мисля и за вбъдеще, ще им върви всичко, а ако си със nexus one, до колкото знам си получаваш новите OS не от HTC, а от google, и си имаш принципно всяка нова.

Нека да кажа нещата така - искам си bluetooth функцията. стария ми телефон дето нямаше wi-fi и тъч екран имаше работещ син зъб, а туй хатеце нямаше... позор.
И още дузина проблеми дето намирам всеки ден.. :D :D

Back
Горе