Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
съгласенPlayer_pz каза:Днес : вторник ,27 Декември ,2005 година , 22.00 часа !
Става ли ?
Добре.Но какво ще справите там, аз не ми остава време да вляза в ircNeedFix каза:Защо във форума(Нали се сещате че както гледам има всеки да пуско по поне 10 теми)Вие сами казахте че за това има #web-tourist!!!Ама вие решавайте аз нямам проблеми!
NeedFix каза:http://www.pimpnthehood.com
яка нова игра!Чакам ви!Като се логнете пишете на NeeDFix!Ще ви кажа как да се развиете оптимално!(ако може с никовете от форума влизайте)
Твоя приятел краде пароли само на ламери и защото е хитър .Кажи ник може и да съм го виждал некъде ..... Колкото до играта - не харесвам много "легендата на зеления дракон " , както каза - може да се оправи .bafitu каза:мм за надежна може да спорим , един приятел си краде паролите както си иска..тъй , че има по какво още и те да работятабе какво стана преведахте ли онази игра ?! много грозна ми изглежда между другото
ама карай..може да се оправи...
bafitu каза:мм за надежна може да спорим , един приятел си краде паролите както си иска..тъй , че има по какво още и те да работятабе какво стана преведахте ли онази игра ?! много грозна ми изглежда между другото
ама карай..може да се оправи...
Ти ще играеш ли в следващия рунд ? Как се пишеш в булфлийт ?Soul_Stealler каза:spox...ти дастатъчно каза...
кукита, а...хммм :twisted: