Online игра(набор на хора)

Статус
Not open for further replies.
Защо във форума(Нали се сещате че както гледам има всеки да пуско по поне 10 теми)Вие сами казахте че за това има #web-tourist!!!Ама вие решавайте аз нямам проблеми!

NeedFix каза:
Защо във форума(Нали се сещате че както гледам има всеки да пуско по поне 10 теми)Вие сами казахте че за това има #web-tourist!!!Ама вие решавайте аз нямам проблеми!
Добре.Но какво ще справите там, аз не ми остава време да вляза в irc

Ако разгеждаме темата тука ще ни отнеме много повече време защото има да пишем много теми а в irc става бързо!

http://www.pimpnthehood.com
яка нова игра!Чакам ви!Като се логнете пишете на NeeDFix!Ще ви кажа как да се развиете оптимално!(ако може с никовете от форума влизайте)

NeedFix каза:
http://www.pimpnthehood.com
яка нова игра!Чакам ви!Като се логнете пишете на NeeDFix!Ще ви кажа как да се развиете оптимално!(ако може с никовете от форума влизайте)

тва ти ли си я инсталирал?, щото ако не е...изобщо не ми се занимава

ММ не!Иначе мога ама трябва да моля админа да ми я прати!Ама мен ме кефи не иска много игра и е яка!Най-важното нова е и скоро ще се напълни!

Але не е ли си bulfleet.com - бълагрска , надеждна , масова космичекса онлайн игра . Ако искате да играем, от 11 Януари почва новия рунд - сега са само регистрациите ?

мм за надежна може да спорим , един приятел си краде паролите както си иска..тъй , че има по какво още и те да работят :) абе какво стана преведахте ли онази игра ?! много грозна ми изглежда между другото :) ама карай..може да се оправи...

bafitu каза:
мм за надежна може да спорим , един приятел си краде паролите както си иска..тъй , че има по какво още и те да работят :) абе какво стана преведахте ли онази игра ?! много грозна ми изглежда между другото :) ама карай..може да се оправи...
Твоя приятел краде пароли само на ламери и защото е хитър .Кажи ник може и да съм го виждал некъде ..... Колкото до играта - не харесвам много "легендата на зеления дракон " , както каза - може да се оправи .

bafitu каза:

я кажи кажи...как го прави тоя номер? :roll:

пф май нетрябваше май да го споменавам, мне ,неискам да го издавам и ника му няма да кажа , незнам как го прави точно , но само ще ви кажа , че е нещо с куукии-та ... незнам подробности
дори и да знаех повярвайте ми нямам намерение да го разказвам във който и да е било форум ще ме извинявате ама ... :wink: :roll:

тва става майче в интернет зала , ако и други хора играят bulfleet и си проверяват акаунта и след това тои гледа бисквитките и разбира паролите им ...нз дали така става

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе