phpbb2 или phpbb3

Що за въпрос? Естествено, че по новата :idea:

Кое избираш? Старата със дупките и инжекциите или новата, която има много по-малко такива?

tedo96 каза:
Кое избираш? Старата със дупките и инжекциите или новата, която има много по-малко такива?

Малко , но все пак има :(

Аз избирам телевизор Опера- по ефтин е, с антена е и е с лакирана дървена кутия, а не като новите капиталистически...пластмасови и стърчи някакъв кабел по който идва телевизията да я гледам, а ОПерката си е с wi-fi с тая антена как си мисилиш ти... :)

И да има и да няма дупки, за половината екстри трябват модификации, а в новата доста от тези модификации са вградени.

webdeveloper каза:
tedo96 каза:
webdeveloper каза:
Аз лично предпочитам 2-ката. И от къде пък ви хрумна, че има дупки?
Това не е хрумване, а ФАКТ! :)

До сега да са ме хакнали 300 пъти ако беше факт. :wink:
Не бъди толкова сигурен, просто на никой не си му интересен (и по-добре не дърпай дявола за опашката, дет се вика)

papyrus_kn каза:
И да има и да няма дупки, за половината екстри трябват модификации, а в новата доста от тези модификации са вградени.
Че нали затова се правят тия нови версии о.О

webdeveloper каза:
Съвсем нормално е за старата версия да се намерят повече експлойте, които да се възползват от дупките в системата :#

Replace каза:
papyrus_kn каза:
Точно това исках да кажа и аз :)

Replace каза:
webdeveloper каза:
tedo96 каза:
Това не е хрумване, а ФАКТ! :)

До сега да са ме хакнали 300 пъти ако беше факт. :wink:
Не бъди толкова сигурен, просто на никой не си му интересен (и по-добре не дърпай дявола за опашката, дет се вика)

papyrus_kn каза:

webdeveloper каза:
Съвсем нормално е за старата версия да се намерят повече експлойте, които да се възползват от дупките в системата :#

Аз предпочитам да го дърпам за опашката, че току виш някой ми цъфнал базата данни или нещо друго... Само ще ми помогне. Правя ежедневни бекъпи и ако все пак успеят да ми бутнат форума само ще ми помогнат да фиксна дупката. :)

Макар че продължавам упорито да твърдя, че последната версия на phpbb2 няма дупки. :P

Ми на вярно за всеки проблем си има решение , за това може и да премина на phpbb2 все няква защита трябва да има :)

Back
Горе