Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
tedo96 каза:Кое избираш? Старата със дупките и инжекциите или новата, която има много по-малко такива?
Това не е хрумване, а ФАКТ!webdeveloper каза:Аз лично предпочитам 2-ката. И от къде пък ви хрумна, че има дупки?
tedo96 каза:Това не е хрумване, а ФАКТ!webdeveloper каза:Аз лично предпочитам 2-ката. И от къде пък ви хрумна, че има дупки?![]()
Не бъди толкова сигурен, просто на никой не си му интересен (и по-добре не дърпай дявола за опашката, дет се вика)webdeveloper каза:tedo96 каза:Това не е хрумване, а ФАКТ!webdeveloper каза:Аз лично предпочитам 2-ката. И от къде пък ви хрумна, че има дупки?![]()
До сега да са ме хакнали 300 пъти ако беше факт. :wink:
Че нали затова се правят тия нови версии о.Оpapyrus_kn каза:И да има и да няма дупки, за половината екстри трябват модификации, а в новата доста от тези модификации са вградени.
Съвсем нормално е за старата версия да се намерят повече експлойте, които да се възползват от дупките в системата :#webdeveloper каза:Аз лично предпочитам 2-ката. И от къде пък ви хрумна, че има дупки?
Точно това исках да кажа и азReplace каза:Че нали затова се правят тия нови версии о.Оpapyrus_kn каза:И да има и да няма дупки, за половината екстри трябват модификации, а в новата доста от тези модификации са вградени.
Replace каза:Не бъди толкова сигурен, просто на никой не си му интересен (и по-добре не дърпай дявола за опашката, дет се вика)webdeveloper каза:tedo96 каза:Това не е хрумване, а ФАКТ!![]()
До сега да са ме хакнали 300 пъти ако беше факт. :wink:
Че нали затова се правят тия нови версии о.Оpapyrus_kn каза:И да има и да няма дупки, за половината екстри трябват модификации, а в новата доста от тези модификации са вградени.
Съвсем нормално е за старата версия да се намерят повече експлойте, които да се възползват от дупките в системата :#webdeveloper каза:Аз лично предпочитам 2-ката. И от къде пък ви хрумна, че има дупки?