Skype 5 BETA

А дали звъненето на домашен телефон е безплатно? :shock: :shock: Звъннах си на домашния телефон и стана ..., интересно по какъв начин ще го таксуват ако го таксуват изобщо?

adrian каза:
А дали звъненето на домашен телефон е безплатно? :shock: :shock: Звъннах си на домашния телефон и стана ..., интересно по какъв начин ще го таксуват ако го таксуват изобщо?
btw мисля имаш право май само на 1 звънване после се плаща с нещо като кредити не съм сигорен :)

dashe каза:
adrian каза:
btw мисля имаш право май само на 1 звънване после се плаща с нещо като кредити не съм сигорен :)
само заради този факт ще го инсталирам да проверя и пак се връщам на 3-ката. :D

Другото, което продължава да ме дразни е, че на windows 7 дори когато нямаш отворен skype прозорец седи долу в старт менюто. Това от определена версия на skype 4 го бях забелязал и си карах с последната версия, която го нямаше това. Има ли начин да се махне?

adrian каза:
Другото, което продължава да ме дразни е, че на windows 7 дори когато нямаш отворен skype прозорец седи долу в старт менюто. Това от определена версия на skype 4 го бях забелязал и си карах с последната версия, която го нямаше това. Има ли начин да се махне?
Има, да.
1. Close skype
2. Look for c:Program files/Skype/Phone/Skype.exe
3. Right click and choose properties
4. Choose compatibility tab
5. Check on compatibility box
6. Choose Windows vista
Мен също ме дразнеше, но му свикнах. :)

Така екстра при мен няма :) м/у другото и преди все ми излиза,че съм имал право на 1 безплатно обаждане, но като набера ми излиза, че нямам скайп кредит. Нито домашни, нито мобилни :(

HunteR каза:
adrian каза:
Има, да.
1. Close skype
2. Look for c:Program files/Skype/Phone/Skype.exe
3. Right click and choose properties
4. Choose compatibility tab
5. Check on compatibility box
6. Choose Windows vista
Мен също ме дразнеше, но му свикнах. :)
Това нещо се прави т настроките на скайп :?: Има си отметка, остави скайп в лентата като е активен :?:

adrian каза:

Затваряш скайп. Иконката си му седи долу в таск бара. Даваш дясно копче и "Unpin this program from the task bar".

Ако някой го дразни новия изглед на скайп (всички чатове да са в един прозорец), от настройките може да се направи като старата версия на скайп :)

А може ли да съм с 5-цата, пък с визията на 3-ката? :D Трябва да направят една темплейт система тези :D:D:D

Не мога да разбера какво толкова имате проблеми с изгледа на скайп след версия 4. Помня как на мен не ми харесваше, но се минаха 2-3 седмици и свикнах.

Наложи ми се преди 2 дни да вляза в скайп от Интернет зала и там беше 3-йката. Чувствах се все едно в каменната ера :D

qazxsw каза:
Не мога да разбера какво толкова имате проблеми с изгледа на скайп след версия 4. Помня как на мен не ми харесваше, но се минаха 2-3 седмици и свикнах.

Наложи ми се преди 2 дни да вляза в скайп от Интернет зала и там беше 3-йката. Чувствах се все едно в каменната ера :D
При мен е същото да ти кажа ;)

Виждате ли бутончето в ляво от 'Минимизирай' (в горния десен ъгъл на прозореца), цъкнете го и вижте какво става :D
skype-4-screenshot.png

Това е от версия 4 още бе :D , объркал си се(ако го смяташ за новост де) :?:

Иначе може да го пробвам и аз, ще видиме.

Back
Горе