Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
btw мисля имаш право май само на 1 звънване после се плаща с нещо като кредити не съм сигоренadrian каза:А дали звъненето на домашен телефон е безплатно? :shock: :shock: Звъннах си на домашния телефон и стана ..., интересно по какъв начин ще го таксуват ако го таксуват изобщо?
само заради този факт ще го инсталирам да проверя и пак се връщам на 3-ката.dashe каза:btw мисля имаш право май само на 1 звънване после се плаща с нещо като кредити не съм сигоренadrian каза:А дали звъненето на домашен телефон е безплатно? :shock: :shock: Звъннах си на домашния телефон и стана ..., интересно по какъв начин ще го таксуват ако го таксуват изобщо?![]()
Не знам, но около 30 минути си говорих с френд (звъннах на домашния му, якоLiRiX каза:Отвратителна е.
Какво и е новото?
Има, да.adrian каза:Другото, което продължава да ме дразни е, че на windows 7 дори когато нямаш отворен skype прозорец седи долу в старт менюто. Това от определена версия на skype 4 го бях забелязал и си карах с последната версия, която го нямаше това. Има ли начин да се махне?
Мен също ме дразнеше, но му свикнах.1. Close skype
2. Look for crogram files/Skype/Phone/Skype.exe
3. Right click and choose properties
4. Choose compatibility tab
5. Check on compatibility box
6. Choose Windows vista
Говори докато без париKarcho каза:Не знам, но около 30 минути си говорих с френд (звъннах на домашния му, якоLiRiX каза:Отвратителна е.
Какво и е новото?)
![]()
Това нещо се прави т настроките на скайп :?: Има си отметка, остави скайп в лентата като е активен :?:HunteR каза:Има, да.adrian каза:Другото, което продължава да ме дразни е, че на windows 7 дори когато нямаш отворен skype прозорец седи долу в старт менюто. Това от определена версия на skype 4 го бях забелязал и си карах с последната версия, която го нямаше това. Има ли начин да се махне?
Мен също ме дразнеше, но му свикнах.1. Close skype
2. Look for crogram files/Skype/Phone/Skype.exe
3. Right click and choose properties
4. Choose compatibility tab
5. Check on compatibility box
6. Choose Windows vista![]()
adrian каза:Другото, което продължава да ме дразни е, че на windows 7 дори когато нямаш отворен skype прозорец седи долу в старт менюто. Това от определена версия на skype 4 го бях забелязал и си карах с последната версия, която го нямаше това. Има ли начин да се махне?
При мен е същото да ти кажаqazxsw каза:Не мога да разбера какво толкова имате проблеми с изгледа на скайп след версия 4. Помня как на мен не ми харесваше, но се минаха 2-3 седмици и свикнах.
Наложи ми се преди 2 дни да вляза в скайп от Интернет зала и там беше 3-йката. Чувствах се все едно в каменната ера![]()