Smooth Board Forums

"Малко" новости ;)
http://soul-design.org/sdforums/topics.php?id=82&foid=1

Скин системата е почти готова. Засега ако искате да видите другия скин натиснете Профил -> Скин.
Има часова зона. Ако сте в Б-я напишете 8 ;)
Новости по админ панела.
Скоро от админ панела ще могат да се добавят емотикони и категории
Могат да се добавят форуми.
Малко пренареждане на бутоните при преглеждане на тема.
Оправен бъг, при който като даден форум е празен - той не се показва
Оправени и са доста други бъгове
Има потребителски групи.
Има новост при потребителите, които за активни. В зависимост от групата в която членуват, те се оцветяват в различен цвят.
Потребителските групи се изреждат за улеснение и в долната част на форума.

Админ панелааа...е... още в насипно състояние ... :lol:
приемам идеи какъв да е дизайна и общо взето всичко с свързано с админ панела. Как да е разположено менюто ... опции и т.н. ;)

Soul_Stealler каза:
Админ панелааа...е... още в насипно състояние ... :lol:
приемам идеи какъв да е дизайна и общо взето всичко с свързано с админ панела. Как да е разположено менюто ... опции и т.н. ;)

немога да обясна идеята си за админ панела за това вижте тази картинка
там кадето пише хедър предлагам да е едно мини хедарче :)

83053_orig.jpg

е това измислих друго не се сещам

Мдам, харесва ми идеята ти :) . P.S. Ето засега какво представлява админ панела ... :? Ето 2 снимки:

http://web-tourist.net/project/Soul_Stealler/last10.jpg
http://web-tourist.net/project/Soul_Stealler/addlinks.jpg

Днес ми е ден за празнииик. Направих нов админ панел и като влезнах в tyxo видях, че вече съм вече PR 1 !!!!!! :D :D :D :D :) :) :)
а пък и са ми сложили и снимка :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Soul_Stealler каза:
Днес ми е ден за празнииик. Направих нов админ панел и като влезнах в tyxo видях, че вече съм вече PR 1 !!!!!! :D :D :D :D :) :) :)
а пък и са ми сложили и снимка :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Браво поздрави за админ панела и PR-а :)

Ох леле... Днес час и половина се мъчих да сложа да могат да се затварят категориите без да се рефрешва страницата :twisted: :twisted:
Намира се на скин: SBF standart - center при категориите от дясната страна :) :)

P.S. опитах се и AJAX да внедря в register form-a ама нещо не стана и се отказах ... кипна ми :lol: . Утре пак ще пробвам :)

як форум ;) лудник напрао :П

Новости:
  • Вече има "котви" на всяко мнение в темите.
  • Оправен е бъг в админ панела.
  • Ако има проблем в някоя от заявките към DB-то се показва в балонче заедно с грешката :)
  • Нов скин ( Dark Times /недовършен/ ). БТВ, може да ви се отяде, но заслугата за това не е моя ;) :lol: :lol:

admin, даваш ли да взема бутончетата и стила оф форума на WT да се пробвам да направя един Web-Tourist скин за форума ? :roll:

Soul_Stealler каза:
admin, даваш ли да взема бутончетата и стила оф форума на WT да се пробвам да направя един Web-Tourist скин за форума ? :roll:

Може.
Пиши отдолу "Скин web-tourist" :)

Хрумна ми идея index.php да става на портал ако е зададено от админ панела, така че излизането може да се забави още малко ;) :lol:

Soul_Stealler каза:
Хрумна ми идея index.php да става на портал ако е зададено от админ панела, така че излизането може да се забави още малко ;) :lol:

ха как го караш с тези идей този форум ще стане CMS система

Back
Горе