Soul_Stealler
Registered
инсталвай phpbb2 :wink: . Все пак като излезне 1вата версия ще има бъгове и няма начин да се сравнява с phpbb 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Скин системата е почти готова. Засега ако искате да видите другия скин натиснете Профил -> Скин.
Има часова зона. Ако сте в Б-я напишете 8
Новости по админ панела.
Скоро от админ панела ще могат да се добавят емотикони и категории
Могат да се добавят форуми.
Малко пренареждане на бутоните при преглеждане на тема.
Оправен бъг, при който като даден форум е празен - той не се показва
Оправени и са доста други бъгове
Има потребителски групи.
Има новост при потребителите, които за активни. В зависимост от групата в която членуват, те се оцветяват в различен цвят.
Потребителските групи се изреждат за улеснение и в долната част на форума.
Soul_Stealler каза:Админ панелааа...е... още в насипно състояние ... :lol:
приемам идеи какъв да е дизайна и общо взето всичко с свързано с админ панела. Как да е разположено менюто ... опции и т.н.![]()
Soul_Stealler каза:Днес ми е ден за празнииик. Направих нов админ панел и като влезнах в tyxo видях, че вече съм вече PR 1 !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а пък и са ми сложили и снимка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
admin каза:Кой пише кода . Ти сам ли ? (аз така и не разбрах)![]()
Не е "Може да се каже" ... Колко време да ти пиля на главата ??? :xSoul_Stealler каза:admin каза:Кой пише кода . Ти сам ли ? (аз така и не разбрах)![]()
Ами може да се каже... :roll:![]()
Soul_Stealler каза:admin, даваш ли да взема бутончетата и стила оф форума на WT да се пробвам да направя един Web-Tourist скин за форума ? :roll:
Soul_Stealler каза:Хрумна ми идея index.php да става на портал ако е зададено от админ панела, така че излизането може да се забави още малко:lol: