Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
ggenov каза:За щастие в PHP6 shut-op оператора (@) ще бъде разкаранИ няма да могат некадърните писчи да се възползват от него.
ifkooo каза:ggenov каза:За щастие в PHP6 shut-op оператора (@) ще бъде разкаранИ няма да могат некадърните писчи да се възползват от него.
Нека да не се обиждаме ама и доста от кадърните го използват
защото ако имаш while в който да изтриеш примерно 7000 документа от дадена папка, ще е доста по натоварващо да ги проверявам предварително. Така, че нека всеки сам си преценява какво и кога да ползва :}
Да, човека плучи отговор за какво се ползва, както и дали е добре да се позлва, както и това, че ако го ползва може да се окаже, че след 1 година кода му бълва милиони редове error_log на ден или пък въобще не работи.ifkooo каза:Въпроса беше защо се използва @, момчето разбра. А дали ще го ползва или не си е негова работа.
Явно съществуват и два вида програмисти ...ifkooo каза:Както казваме ние програмистите, "животът е една проста база данни и няколко if-a"
Опазил ме господ! Живота ми да зависи от такива като теб. Може би и на американците за това им падат совалките защото в кода си слагат @.ifkooo каза:1 съвет.... не може да знаеш кой стои срещу тебе и какви кодове е писалможе пък от него да зависи живота на стотици и суми за милиони
![]()
Съжалявам, съдих по мненията тиИ не ми викай ПИЧ. Мога да съм ти баща!
да работя с теб :}Опазил ме господ