Virus-BG.com

dashe каза:
novakov каза:
roskata каза:
Явно ти не знаеш, че са интегрирани...

Както и да е, готова система с темплейт.
:shock:
Едвали...

Какво едва ли бе?

Ето ти малко paste от source-то

var dle_root = '/';
var dle_skin = 'style4';
var dle_wysiwyg = 'no';
var dle_req_field = 'Пропусни задължителните полета';
var dle_del_agree = 'Сигурен ли сте, че искате да изтриете този ]

dle - Data Life Engine

Нема лошо че си ползва готова система! И аз я ползвам, ама да не си присвоява заслугите на хората които са я писали (а и на хората които са я нулирали :twisted: и тези които са правили скин-а) :?:

novakov каза:
Какво едва ли бе?

var dle_root = '/';
var dle_skin = 'style4';
var dle_wysiwyg = 'no';

dle - Data Life Engine

Нема лошо че си ползва готова система! И аз я ползвам, ама да не си присвоява заслугите на хората които са я писали (а и на хората които са я нулирали :twisted: и тези които са правили скин-а) :?:

Като и ти я ползваш тая система дай линк да я изтеглим и да я видиме :evil:

Браво !! ;) Бързи сте :P Първия които я позна я позна точно за 20 мин :> Виж близо седмица-две ви държахме в чудене :D ;)
Иначе ще оправим др неща ;) Аз ся оправям дизайна и трябва до 3-4 дена да е готово

П.С: Иначе аз видях това в сорса че пише dle ама явно малко хора са го видяли :twisted: Ако го бях махнал щяхте да живеете в заблуда :P :lol:

Edit: сайта и форума са интегрирани ;) Това беше първата ми задача ;) После направих и един пробен дизайн и ся го оправям ;)

Аз едва седя буден (щото лампите са загасени) а ти ми казваш да са сетя сам :!:

Направо се сетих веднага... :lol:

xainiken каза:
Аз едва седя буден (щото лампите са загасени) а ти ми казваш да са сетя сам :!:

Направо се сетих веднага... :lol:
не чете ли мненията
Data Life Engine

Извините, но в целях безопасности эта функция была отключена! Нет необходимости палить лишний раз нуленый движек ;-)
:D :?:

zaio1414 каза:
Извините, но в целях безопасности эта функция была отключена! Нет необходимости палить лишний раз нуленый движек ;-)
:D :?:
я го преведи на БЪЛГАРСКИ...все пак този сайт е БЪЛГАРСКИ

xainiken каза:
novakov каза:
Какво едва ли бе?

var dle_root = '/';
var dle_skin = 'style4';
var dle_wysiwyg = 'no';

dle - Data Life Engine

Като и ти я ползваш тая система дай линк да я изтеглим и да я видиме :evil:

Ползвай google!!!

svilkaa каза:
Браво !! ;) Бързи сте :P Първия които я позна я позна точно за 20 мин :> Виж близо седмица-две ви държахме в чудене :D ;)
Иначе ще оправим др неща ;) Аз ся оправям дизайна и трябва до 3-4 дена да е готово

П.С: Иначе аз видях това в сорса че пише dle ама явно малко хора са го видяли :twisted: Ако го бях махнал щяхте да живеете в заблуда :P :lol:

Edit: сайта и форума са интегрирани ;) Това беше първата ми задача ;) После направих и един пробен дизайн и ся го оправям ;)

Излез от филма, дизайна ви е готов, за интегриране си има модули и помощ в руските сайтове, сменили сте само логото и сте я превели. Евала...

За момента сайта е спрян ... но ако незнаят че става въпрос за антивируси малко хора биха посмяли да отворят страница с такъв домейн :twisted:

За интегрцията - вари ми намери работеща БЕЗ ПРОБЛЕМИ интеграция в интернет и ти давам 5 лв. В един сайт е написано всичко как става ама липсва още един файл, който струва $15. Лично съм говорил с автора на тази статия за интеграцията и ако не си платиш няма да те огрее. Тъй че недей да ми спориш и да се правиш на голям разбирач по DLE; А и не всичко което е в сайта е готов модул, а аз съм го слагал.
Дизайна - 97% е мой, останалото съм го взел - 4-5 картинки взех понеже ми харесваха.

svilkaa каза:
За интегрцията - вари ми намери работеща БЕЗ ПРОБЛЕМИ интеграция в интернет и ти давам 5 лв. В един сайт е написано всичко как става ама липсва още един файл, който струва $15. Лично съм говорил с автора на тази статия за интеграцията и ако не си платиш няма да те огрее. Тъй че недей да ми спориш и да се правиш на голям разбирач по DLE; А и не всичко което е в сайта е готов модул, а аз съм го слагал.
Дизайна - 97% е мой, останалото съм го взел - 4-5 картинки взех понеже ми харесваха.

Хахаха, добре, сега отивам на работа вечерта специално за теб ще инсталирам ДЛЕ със интегриран форум. И май си искал да кажеш 97% от дизайна е готов скин - а ти просто си сменил 4,5 картинки. То.. въобще не виждам за какво спорим, то и самият сайт няма да има кой знай какъв успех. Темата която сте избрали не е много интересна... за справка вижте сайта на един друг голям мой приятел и разбирач - LOD (LORDOFDARK) :twisted:

Кво стана напрай ли интеграцията, вчера я чаках... ама нямаше резултат?

Back
Горе