:shock:novakov каза:roskata каза:Явно ти не знаеш, че са интегрирани...
Както и да е, готова система с темплейт.
Едвали...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
:shock:novakov каза:roskata каза:Явно ти не знаеш, че са интегрирани...
dashe каза::shock:novakov каза:roskata каза:Явно ти не знаеш, че са интегрирани...
Едвали...
novakov каза:Какво едва ли бе?
Ето ти малко paste от source-то
var dle_root = '/';
var dle_skin = 'style4';
var dle_wysiwyg = 'no';
var dle_req_field = 'Пропусни задължителните полета';
var dle_del_agree = 'Сигурен ли сте, че искате да изтриете този ]
dle - Data Life Engine
Нема лошо че си ползва готова система! И аз я ползвам, ама да не си присвоява заслугите на хората които са я писали (а и на хората които са я нулирали :twisted: и тези които са правили скин-а) :?:
не чете ли мнениятаxainiken каза:Аз едва седя буден (щото лампите са загасени) а ти ми казваш да са сетя сам :!:
Направо се сетих веднага... :lol:
renegat96 каза:не чете ли мненията Data Life Engine
Извините, но в целях безопасности эта функция была отключена! Нет необходимости палить лишний раз нуленый движек ;-)
я го преведи на БЪЛГАРСКИ...все пак този сайт е БЪЛГАРСКИzaio1414 каза:Извините, но в целях безопасности эта функция была отключена! Нет необходимости палить лишний раз нуленый движек ;-):?:
xainiken каза:novakov каза:Какво едва ли бе?
Ето ти малко paste от source-то
var dle_root = '/';
var dle_skin = 'style4';
var dle_wysiwyg = 'no';
var dle_req_field = 'Пропусни задължителните полета';
var dle_del_agree = 'Сигурен ли сте, че искате да изтриете този ]
dle - Data Life Engine
Нема лошо че си ползва готова система! И аз я ползвам, ама да не си присвоява заслугите на хората които са я писали (а и на хората които са я нулирали :twisted: и тези които са правили скин-а) :?:
Като и ти я ползваш тая система дай линк да я изтеглим и да я видиме :evil:
svilkaa каза:Браво !!Бързи сте
Първия които я позна я позна точно за 20 мин :> Виж близо седмица-две ви държахме в чудене
![]()
![]()
Иначе ще оправим др нещаАз ся оправям дизайна и трябва до 3-4 дена да е готово
П.С: Иначе аз видях това в сорса че пише dle ама явно малко хора са го видяли :twisted: Ако го бях махнал щяхте да живеете в заблуда:lol:
Edit: сайта и форума са интегрираниТова беше първата ми задача
После направих и един пробен дизайн и ся го оправям
![]()
svilkaa каза:За интегрцията - вари ми намери работеща БЕЗ ПРОБЛЕМИ интеграция в интернет и ти давам 5 лв. В един сайт е написано всичко как става ама липсва още един файл, който струва $15. Лично съм говорил с автора на тази статия за интеграцията и ако не си платиш няма да те огрее. Тъй че недей да ми спориш и да се правиш на голям разбирач по DLE; А и не всичко което е в сайта е готов модул, а аз съм го слагал.
Дизайна - 97% е мой, останалото съм го взел - 4-5 картинки взех понеже ми харесваха.
roskata каза:Уф, щом си от "бандата" на Lorda... незнам кво да кажа :shock: