Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
vinsbg каза:Само да вметна, че тази оферта до колкото разбрах е до края на Януари, а после цената се вдига значително.
Аз също се чудя дали си заслужава..
И на двата въпроса почти съм сигурен, че отговора е да.djman каза:Да, до 31 януари е. Ще мисля още, ама май няма да е много дълго)
Само не ми е ясно следното нещо:
Купувам ъпгрейда и получавам сериен номер за Win8. Т.е. с него след време евентуално ще мога да (пре)инсталирам win 8 - да? И сегашния Win 7 сериен номер остава ли използваем?
Има много причини поради, които един човек може да иска да си купи windows-а...t0shk0 каза:По принцип кодът важи за определен брой инсталации, поне преди беше така. Абре хора що ще го купувате. Сваляте си го от замундата, инсталирате си го, активирате, ъпдейт и всичко заспива, като при мен. Имам Win8 Enterprise на дискове за 64bit и за 32bit, няма смисъл само да си давате парите. До момента малко е проблемна активацията, но пак става..![]()
t0shk0 каза:По принцип кодът важи за определен брой инсталации, поне преди беше така. Абре хора що ще го купувате. Сваляте си го от замундата, инсталирате си го, активирате, ъпдейт и всичко заспива, като при мен. Имам Win8 Enterprise на дискове за 64bit и за 32bit, няма смисъл само да си давате парите. До момента малко е проблемна активацията, но пак става..![]()
vinsbg каза:Има много причини поради, които един човек може да иска да си купи windows-а...t0shk0 каза:По принцип кодът важи за определен брой инсталации, поне преди беше така. Абре хора що ще го купувате. Сваляте си го от замундата, инсталирате си го, активирате, ъпдейт и всичко заспива, като при мен. Имам Win8 Enterprise на дискове за 64bit и за 32bit, няма смисъл само да си давате парите. До момента малко е проблемна активацията, но пак става..![]()
t0shk0 каза:Нито една от версиите в замунда не е пиратска. Провери им хешовете и сам ще се убедиш. Сваляш от сайта на microsoft оригинален windows и го пускаш на trail, след което само го активираш и си спестяваш 40$. От 3 месеца съм с windows 8 и един бъг или друг проблем не съм имал и една стотинка не съм дал, няма и да дам.
t0shk0 каза:Е сега ваша си работа какво ще правите, но аз бях длъжен да кажа, че може да стане всичко for free![]()
DarkAngelOfhope каза:за 30 ако имате оригинален ключ от 7-цата