Windows 8 - струва ли си?

При мен си работи като WIndows 7 с това изключение, че някой приложения не работеха.
Едното беше Mtel Spot нищо и никакво ама го ползвам за разговори по GSM-а без да плащам роуминг.
Другото беше Active 3D което така и не подкарах навсякъде.
Иначе повечето неща се оправяха но ще изчакам.
Каквото и да говорим за мен между Windows 7 И 8 няма разлика както между windows XP и Win7.
Win 7 работи перфектно и не искам да давам пари за нещо което няма да ми даде повече.
Някой ден пак ще пробвам за месец и ако ми се стори по добре минавам без проблем.

Вече година нямам никакви проблеми с windows 8. Свикнах и вече въобще не ми прави впечатление, че старт бутона го няма. Колкото до производителност, всичко върви на 6, поне при мен е по-бърз от 7та.

Единствения проблем, който срещнах беше при инсталирането на хакинтоша, трябваше да слагам друг boot-loader, че с този на 8та ставаха гафове

А един въпрос, защото аз имам проблем с един външен хард диск, много четох и от прочетеното разбрах че Microsoft не са си свършили работата в Win7, както и Intel изцяло за USB 3.0 контролера, а при Win8 това нещо е фикснато. Та под Win8 (*на лаптоп) външен хард под USB 3.0 върви ли без проблеми?

Vladkata каза:
А един въпрос, защото аз имам проблем с един външен хард диск, много четох и от прочетеното разбрах че Microsoft не са си свършили работата в Win7, както и Intel изцяло за USB 3.0 контролера, а при Win8 това нещо е фикснато. Та под Win8 (*на лаптоп) външен хард под USB 3.0 върви ли без проблеми?
Да, при мен върви екстра.

Back
Горе