Za

Мисля че ще бъде по-добре ако цвета на шрифта е по-тъмен. Да се откроява. Инъче браво дизайна е добър!

vankich каза:
Мисля че ще бъде по-добре ако цвета на шрифта е по-тъмен. Да се откроява. Инъче браво дизайна е добър!
Да и аз мислех да го направя по-тъмен нещо леко сиво .Мерси

Под ФФ имая размествания на менюто (последните 2 бутони) както и имаш хоризонтален скрол на целия сайт. Както и малко размествания в логин-а. Другите страници непозмях да ги цъкна. :wink:

BBC91 каза:
Под ФФ имая размествания на менюто (последните 2 бутони) както и имаш хоризонтален скрол на целия сайт. Както и малко размествания в логин-а. Другите страници непозмях да ги цъкна. :wink:
768 ти е резолюцията нали ?
за това се получава така.
По нататък ще мисля да го орпавя но това за мен е прекалено малко под 1024 не съм го правил до сега.

Пълно с бъгове под различните браузъри.
За ie6 по добре да не говорим :)
за другите под който съм прегледал Opera FF и ie7
всичко си е наред :shock:

Hous каза:
И пак нов дизайн (не изцяло) но по добре от предното :)

Браво. Сега ми харесва много! Но не се занимавай само с дизайна, обърни внимание на сайта, обновявай го по-чест с повече садържание съдържание! :)

Хубаво е станал с този php fusion, почти не се личи ... :)
Успех.

едит:
този линк не зарежда - http://zaribenko.com/download.php

peter2222 каза:
Hous каза:
И пак нов дизайн (не изцяло) но по добре от предното :)

Браво. Сега ми харесва много! Но не се занимавай само с дизайна, обърни внимание на сайта, обновявай го по-чест с повече садържание съдържание! :)

Хубаво е станал с този php fusion, почти не се личи ... :)
Успех.

едит:
този линк не зарежда - http://zaribenko.com/download.php
Ами не е php fusion :)
а за линка знам оправих го малко по-късно бях объркал един линк...
за дизайна се занимаван основно с цел практика и за кеф честно казано , иначе за съдържанието си търся и къде що видя интересно нещо си добавям
но трябват помощници :)
пс: Най-накрая фикснах и IE6 беше една тъпа запетайка във style sheet file-to и объркваше горкият IE но сега с малко игра всичко е ток и жица :oops:

Дизайна ти като цяло е доста зле. По-добре наеми някоя фирма ако си сериозен и те да ти направят дизайнче. Ако ли не, поработи самичък над :
- менюто
- фона на съдържанието
- бутоните (вход, направи поздрав)
- в средната колона, най-отдолу е започнат нова кутия за съдържание, но е празна

skilletbg каза:
Дизайна ти като цяло е доста зле. По-добре наеми някоя фирма ако си сериозен и те да ти направят дизайнче. Ако ли не, поработи самичък над :
- менюто
- фона на съдържанието
- бутоните (вход, направи поздрав)
- в средната колона, най-отдолу е започнат нова кутия за съдържание, но е празна
Хм,мерси за излишните (в случая) критики.
1.няма да го правя българският iTunes че да давам на някоя фирма
2.Правя го като хоби и лично аз съм си правил въпросните бутончета...
3.Кутията е проблем със кода там няма какво да направя за момента
4.За менюто се колебая

:)

Back
Горе