Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Да и аз мислех да го направя по-тъмен нещо леко сиво .Мерсиvankich каза:Мисля че ще бъде по-добре ако цвета на шрифта е по-тъмен. Да се откроява. Инъче браво дизайна е добър!
768 ти е резолюцията нали ?BBC91 каза:Под ФФ имая размествания на менюто (последните 2 бутони) както и имаш хоризонтален скрол на целия сайт. Както и малко размествания в логин-а. Другите страници непозмях да ги цъкна. :wink:
Пълно с бъгове под различните браузъри.Hous каза:Обновен дизайн![]()
За ie6 по добре да не говоримПълно с бъгове под различните браузъри.
За красотаqazxsw каза:Извинявай, но за какво е този сайт!?
Hous каза:И пак нов дизайн (не изцяло) но по добре от предното![]()
Ами не е php fusionpeter2222 каза:Hous каза:И пак нов дизайн (не изцяло) но по добре от предното![]()
Браво. Сега ми харесва много! Но не се занимавай само с дизайна, обърни внимание на сайта, обновявай го по-чест с повече садържание съдържание!
Хубаво е станал с този php fusion, почти не се личи ...
Успех.
едит:
този линк не зарежда - http://zaribenko.com/download.php
Хм,мерси за излишните (в случая) критики.skilletbg каза:Дизайна ти като цяло е доста зле. По-добре наеми някоя фирма ако си сериозен и те да ти направят дизайнче. Ако ли не, поработи самичък над :
- менюто
- фона на съдържанието
- бутоните (вход, направи поздрав)
- в средната колона, най-отдолу е започнат нова кутия за съдържание, но е празна