Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха, защото и аз. Особено обичам в продъкшън, лайв сайта да си го отворя файла с notepad++ през FTP клиента.Аз си джиткам с notepad++ с някои плъгини, но ползвам и sublime.
Остана и вие да споделите мнение.
Ползвате ли и някои добавки за индентация на кода, и ако да - кои?

Това би бил следващия ми IDE, който ако някой от списъка ми отпадне. Все съм хвърлял поглед натам, все като чета ревюта е в топ 5. Явно има защо. Защо да няма как да се ползва IDE с FTP? Има начин, особено при VS Code. Ползвах го, но за демо среди най-вече, скоро нямам такива проекти, но ако ми се наложи някоя дев среда, ще си го наглася, никакви проблеми даже.Атом, 100% се работи по фтп и няма как да се ползва истинско IDE което е голяма мъка.
Атом и VS Code не са IDE.
Колеги ползват VSCode (главно фронтендъри) и то си има почти всичко, че да се превърне в истинско IDE (obligatory meme).Атом и VS Code не са IDE.
Това е линк за Visual Studio, дето е записане на компилируеми езици като Visual Basic, C++, etc. Visual Studio Code != Visual Studio, ама с такива хубави имена разбирам що хората се бъркат.![]()
Visual Studio: IDE and Code Editor for Software Development
Visual Studio dev tools & services make app development easy for any developer, on any platform & language. Develop with our code editor or IDE anywhere for free.visualstudio.microsoft.com
Сигура?![]()
Не се ли води точно код едитор:Аз съм топ фен на Jetbrains нещата (главно PhpStorm, Pycharm, Webstorm) , т.к. каквото и да ползвам изглежда еднакво, а аз не обичам промени.
Колеги ползват VSCode (главно фронтендъри) и то си има почти всичко, че да се превърне в истинско IDE (obligatory meme).
Това е линк за Visual Studio, дето е записане на компилируеми езици като Visual Basic, C++, etc. Visual Studio Code != Visual Studio, ама с такива хубави имена разбирам що хората се бъркат.
Няма, това ли минава за IDE? Говори неща интегрирани. Не съм се бил наясно, защото по интервюта като питат, не питат какъв код единтор ползвате, а какъв IDE, което вече може да се мине и за подвеждащ въпрос. Но честно казатно VS Code минава за отговор.VS Code се превръща в такова, но няма нищо "интегрирано" в него, за да се нарича ИДЕ.
Както каза @Fakeheal Visual Studio и VS Code абсолютно нищо общо нямат.
То минава, но не е. Ако не му сложиш нищо си е обикновен редактор. IDE идва с купчина неща, които са интегрирани, за да не се занимаваш сума време да инсталираш разширения, за да го докараш до това положение.Няма, това ли минава за IDE? Говори неща интегрирани. Не съм се бил наясно, защото по интервюта като питат, не питат какъв код единтор ползвате, а какъв IDE, което вече може да се мине и за подвеждащ въпрос. Но честно казатно VS Code минава за отговор.Странна работа честно казано.
![]()
Sublime и аз го ползвам като placeholder да си държа разни файлове отворени.И аз ползвам VS Code - има абсолютно всичко от което имам нужда.. Най-доброто нещо което някога Microsoft са успели да направят
От време на време ползвам и Sublime Text, когато трябва да направя някакви бързи корекции по странични неща.
Аз дори на тъчбара съм си сложила иконката на съблайма, за да може като си копна нещо да го отворя бързо, за да пейстнаSublime и аз го ползвам като placeholder да си държа разни файлове отворени.Бърз и удобен е за такива неща и няма натрапващи глупости.
То минава, но не е. Ако не му сложиш нищо си е обикновен редактор. IDE идва с купчина неща, които са интегрирани, за да не се занимаваш сума време да инсталираш разширения, за да го докараш до това положение.
Отговора на въпроса какво IDE ползваш, може да е нож с две остриета. От къде знаеш дали интервюиращия не те тества дали знаеш какви са разликите?
Ето две мнения, които доста ме объркват. Но си прав @Revelation , идва голичък, за сметка на това това е правилно. Както при инсталацията на WP, идва гол и вече от каквото имаш нужда проекта (в нашия случай да се разработи проекта) си го набавяме с аддоните. Честно казано, аз държа моя на минимум, защото си е голяма товарачка иначе и за какво ти е реално нещо, от което няма да имаш нужда в проекта.И аз ползвам VS Code - има абсолютно всичко от което имам нужда.. Най-доброто нещо което някога Microsoft са успели да направят
От време на време ползвам и Sublime Text, когато трябва да направя някакви бързи корекции по странични неща.
Има абсолютно всичко откъм разширения, но не са "интегрирани". За това слагам думата интегрирани в кавички. IDE означава Integrated Development Environment - Интегрирана среда за разработка.Ето две мнения, които доста ме объркват. Но си прав @Revelation , идва голичък, за сметка на това това е правилно. Както при инсталацията на WP, идва гол и вече от каквото имаш нужда проекта (в нашия случай да се разработи проекта) си го набавяме с аддоните. Честно казано, аз държа моя на минимум, защото си е голяма товарачка иначе и за какво ти е реално нещо, от което няма да имаш нужда в проекта.
Да питам хората с опит, има ли някаква разлика между Sublime и Notrpad++ когато става дума за редакции в реално време, да смениш един цвят примерно в CSS-а? Не съм работил със Sublime и ми се искаше да чуя някой с изградено мнение по въпроса.![]()
Да питам хората с опит, има ли някаква разлика между Sublime и Notrpad++ когато става дума за редакции в реално време, да смениш един цвят примерно в CSS-а? Не съм работил със Sublime и ми се искаше да чуя някой с изградено мнение по въпроса.![]()
Има абсолютно всичко откъм разширения, но не са "интегрирани". За това слагам думата интегрирани в кавички. IDE означава Integrated Development Environment - Интегрирана среда за разработка.
VS Code постоянно правят някои неща да идват по подразбиране, но все пак си се стремят да го държат чист, именно за да може всеки да реши колко да си го забатачи с разширения.
Проблема на едно IDE е, че имаш много неща, които даже може да не ти потрябват, но са интегрирани и нямаш вариант да ги махнеш.