Листовки

BattleGrounds

Registered
Може ли програма за листовки или някой сайт където да решавам онлайн ... Тази програма от замунда не бачка...
Вчера имах вътреешн изпит и ме скъсаха поради причината, че незнаех, че имам такъв и съм решил да уча до неделя и в понеделник да го взема

Купи си закона и примерните листовки на "Зелена Вълна" по книжарниците ги има. Прочети закона поне 2 пъти и няма да имаш проблеми ;)

Имам и листовки и учебник, но ми отнема много време да проверя после и да видя и грешните въпрост този първия сайт доста помогна.Реших 2 листовки за около 20 мин с проверката с разглеждането на грешните въпроси много благодаря сега ще видя и втория

eros каза:
Не учи листовки от интернет :roll:
Същото ти го препоръчвам и аз :)
Най-добре си вземи едни листовки, не са толкова скъпи и поне си сигурен, че всички въпроси в тях са от тези, които са на изпитите.

Като сме тръгнали може ли да питам листовките за М и Б категория различни ли са и ако са различни дали можете да дадете за М мс предварително че ноември сиг ще почвам курсовете за М

Листовки от нета не е хубаво да се решават, защото въпросите не са изготвени както на изпита.
Хубавото на тези сайтове , че може да се провери колко си научил, но те не стават за 100% усвояване на материала.
За проверяването, аз си измислих една моя система за проверка и самоконтрол, която отнемаше за проверка 2-3 секунди за да проверя листовката. Изработката отнема един ден, но после се проверяват и решават листовки много бързо. На word се прави таблица. В антетката на първия ред водоравно, пишеш номера на листовката 1 , 2 , 3 ... n . В антетката която е вертикално, пишеш въпроса 1 , 2 , 3 ... n . Попълваш отговорите в тази таблица. Получава се една таблица в която в колони са наредени номера на листовката и отговорите. Същата тази таблица само , че празна разпечаташ и това ще ти е листа за писане на избраните отговори от теб. Ти си решаваш листовката и пишеш отговора в дадената колона. След това сгъваш листа който си написал избраните от теб отговори на хармоника. Налагаш го на шаблона , да може твоите избрани отговори да са успоредни на отговорите които си написал от първата таблица.Проверката става изключително бързо и виждаш веднага къде има грешка, а не проверяваш като някой папагал и кълвач това "а" ли беше или "б".
Така аз си решавах листовките. За решаването на една листовка ми трябваше 5 минути , а за проверка 2-3 секунди. На изпита изкарах 0 грешки и си ги взех без проблем. Не е нещо сложно , но трябва малко да се помисли, как най-рационално да се използва времето.
Времето е пари и не бива да се пропилява безцелно.

Подкрепям идеята да не се учат от интернет.
И аз отначало започнах така, правех ги с по 2-3 грешки.
После като започнах другите с по 7-8.
Постепенно станаха 0, но не прави в интернет. Така свикваш, че са на компютър и мислиш по друг начин.

FRGT10 каза:
Постепенно станаха 0, но не прави в интернет. Така свикваш, че са на компютър и мислиш по друг начин.
Значи по тази логика когато в училище учим математика която ни развива логическото мислене няма да можем да програмираме на компютъра а само на листи така ли ? :shock:
А и аз доколкото гледах листовките те не са чак толкова трудни и аз като си нямам напредстава ги правя с по 3-4 грешки ...

SveXteZ каза:
FRGT10 каза:
Значи по тази логика когато в училище учим математика която ни развива логическото мислене няма да можем да програмираме на компютъра а само на листи така ли ? :shock:
А и аз доколкото гледах листовките те не са чак толкова трудни и аз като си нямам напредстава ги правя с по 3-4 грешки ...
Кой е казал, че са трудни. Няма такова нещо. Много са си лесни даже, просто се иска време да се научат :)

SveXteZ каза:
FRGT10 каза:
Щом инструкторът ми каза, че като са започнали да ги дават с диск и 50% от курсистите са били скъсвани, а иначе са по около 10%. Но ако не вярваш, можеш да се пробваш само в интернет да правиш и после дано си вземеш изпита.

FRGT10 каза:
SveXteZ каза:
FRGT10 каза:
Щом инструкторът ми каза, че като са започнали да ги дават с диск и 50% от курсистите са били скъсвани, а иначе са по около 10%. Но ако не вярваш, можеш да се пробваш само в интернет да правиш и после дано си вземеш изпита.
Явно съм малко по уникален от другите ^^ :D 8) :P :twisted:
След 5-6 месеца г/д ще го пробвам, но не вярвам при мен да има особена разлика може би просто съм свикнал с компютъра, а тези бъдещи шофьори не са чак толкова на ТИ с него ... :idea:

BattleGrounds каза:
да се похваля 0 грешки на вътрешния, сега понеделник съм на външен надявам се да го взема :)
Браво на тебе и аз скоро ще се запиша за курсовете :P

Листовките не са проблемни.При мен с едно решаване на всичките листовки от А и Б взех изпита с 3 грешки.
Щом пишете в този форум едва ли някой ще се справи по-зле. :wink:

Back
Горе