Моля за компетентно мнение

NewGuy каза:
За да направи таблица която колкото и текст да пише надоло няма да има край. Покажи ми едно демо как ще го направиш. Ето man1a е дал Psd-то.

e няма как да дам демо... :idea:

Какво стана? След това съобщение-
Код:
"Имам предложение!!!

http://4storing.com/n1ecc/d90e9f49f7dda8f8cc79ad95a0e7a92f.html
Това е фотошопския файл.Нека всеки който има педложения не само да приказва, ами да го направи и да постне снимка да видим какво иска да стане според него."

Спряха коментарите.Направо се учудвам.

SandPrince направо расипа дизайна на човека :D :D :D :D :D :D :D :D :D

първия вариянт ми е най присърце , а иначе ако иксаме да имаме прозрачност и слоеве излизаши по заиграващ се начин - флашму е майката .... и колкото скиптици да има към него никой не може да отрече че на какъв и да е браузер да го пуснеш - винаги ще показва това което си искал да предаеш на посетителите на сайта 8)

profstroy.net

Ама чакай сега. След като искаш мнение, какво се ядосваш? Искаш коментари нали - еми получи ги. Сега какво искаш ние да ти направим дизайна? Нещо такова се получава май и ни се троскаш.

От мен чакай включване към вторник. До преди 30 мин. съм бил на РД, сутринта заминавам за провинцията.

Не се ядосвам нито се троскам просто казах да направите това което мислите, че е най- добре и преди да го напишете да може и да го видите.Изобщо не искам да ми прави някой дизайн.А за мненията благодаря на всички които се включиха .

@mania ... Красота! Човече дизайна ме изпълва, не ме интересува как би стояло с надписи и т.н. ... всякак може да се измисли, обаче дизаина е много красив.

Апък колкото до това, че черното не било на мода ... защо когато някой се опита да мисли и направи нещо по свой вкус, което ако наистина се реализира съм на 100% сигурен, че ще изкърти пейзажа, му режете крилата. Според мене, ако всички започнат да работят по някакви си стандарти, което не е лошо, къде отива собственото ни мислене ? На мене лично така много ми допада 6+ Еваларка! :)

@maniac, човече, ако можеш да го реализираш ще си просто върха. Дизайна рулира.

outofspacE каза:
@mania ... Красота! Човече дизайна ме изпълва, не ме интересува как би стояло с надписи и т.н. ... всякак може да се измисли, обаче дизаина е много красив.

Апък колкото до това, че черното не било на мода ... защо когато някой се опита да мисли и направи нещо по свой вкус, което ако наистина се реализира съм на 100% сигурен, че ще изкърти пейзажа, му режете крилата. Според мене, ако всички започнат да работят по някакви си стандарти, което не е лошо, къде отива собственото ни мислене ? На мене лично така много ми допада 6+ Еваларка! :)

@maniac, човече, ако можеш да го реализираш ще си просто върха. Дизайна рулира.

Аз го правя за удоволствие.Нямам намерение да го реализирам.Знам че е хубав и понеже и на тебе ти харесва ти го подарявам.

mania каза:
zaheto каза:
аз ще си затрая да не стават скандали :)

давай, давай

с риск да стане скандал ще кажа File... New . И ще обясня защо така: - защото нищо със нищо не ми се връзва. Manie без лоши чувства :)

извиниавам се за вапроса но как да направя текива ленти ?

иначе много ми харесва браво !!! :?:

браво на мен бъграунда ми харесва много и искам да попитам ште може ли да ми дадете урок ако има как да си направия такав .

иначе всичко е добре : цветовете ми харесват , градиента на бутоните е супер ! БРАВО !!! :?: :) :?:

Мале .. тука се оказа пълно с критици бе ? Защо, когато човек поиска от вас мнение, най-срещаното такова е критика, критика и пак критика? Гледайте си в собствената паница.
Маниа, дизайна е хубаж. Малкото от смислените неща, които прочетох, е че футара се губи.Може би това е като недостатък, но дизайна си е супер. Keep on the good work

NewGuy каза:
За да направи таблица която колкото и текст да пише надоло няма да има край. Покажи ми едно демо как ще го направиш. Ето man1a е дал Psd-то.

ТЦТЦ сега пък неможело да се направи. Ще ти дам демо на мой(простичък) дизайн който е със много картинки и съм си го вързал както трябва виж ми CSS кода и се убеди че всичко може

http://spartanlords.x10hosting.com/ и неговия дизайн мога да го вържа като html ама сега не ми се занимава да режа пък неговия ако ти кажа колко по лесно се връзва...

Back
Горе