SandPrince
Registered
NewGuy каза:За да направи таблица която колкото и текст да пише надоло няма да има край. Покажи ми едно демо как ще го направиш. Ето man1a е дал Psd-то.
e няма как да дам демо... :idea:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
NewGuy каза:За да направи таблица която колкото и текст да пише надоло няма да има край. Покажи ми едно демо как ще го направиш. Ето man1a е дал Psd-то.
"Имам предложение!!!
http://4storing.com/n1ecc/d90e9f49f7dda8f8cc79ad95a0e7a92f.html
Това е фотошопския файл.Нека всеки който има педложения не само да приказва, ами да го направи и да постне снимка да видим какво иска да стане според него."
SandPrince каза:
outofspacE каза:@mania ... Красота! Човече дизайна ме изпълва, не ме интересува как би стояло с надписи и т.н. ... всякак може да се измисли, обаче дизаина е много красив.
Апък колкото до това, че черното не било на мода ... защо когато някой се опита да мисли и направи нещо по свой вкус, което ако наистина се реализира съм на 100% сигурен, че ще изкърти пейзажа, му режете крилата. Според мене, ако всички започнат да работят по някакви си стандарти, което не е лошо, къде отива собственото ни мислене ? На мене лично така много ми допада 6+ Еваларка!
@maniac, човече, ако можеш да го реализираш ще си просто върха. Дизайна рулира.
mania каза:zaheto каза:аз ще си затрая да не стават скандали![]()
давай, давай
nikelaz2000 каза:как да си направя такав бакгроунд ?