Нов облик и бъгове по форума

Май преди 10 години беше активно.
admin беше много строг и всеки, който прояви дори нотка агресия, получаваше писмо на щастието от simona (май така се казваше бота). Въпреки своята сдържаност, и аз съм попадал под ножа 😅
Да. Доста са си 10 години неактивност. :) Ние също имаме такива стари кучета, които така ги е завъртял живота. но от време на време влизат, за жалост не намират много време за писане. Но пък някой успяват да драснат по нещо.

Понякога не се сдържах и отговарях заядливо. Затова бях спрял да влизам. Нямаше смисъл да се тровя.

@Admin не жалеше никого хаха.
Не знам това пък защо трябва да е повод за бан. :) Но явно такъв е бил стилът на водете. При нас няма такова нещо, има се правила, които си ги има, спазваме добрия тон и не се заяждаме, а дори и да го правим, гледаме да не излиза от нормалната хранилка. ;)

Беше си в правилата, бяхме млади и нетърпеливи - или поне аз. Вече не ми се занимава толкова (през 95% от времето :D ).

Беше си в правилата, бяхме млади и нетърпеливи - или поне аз. Вече не ми се занимава толкова (през 95% от времето :D ).
Всички сме били така, но не е много нужно да се ядат банове за това. :) Въпрос на водене на общество. Човек заслужава втори шанс, колкото и клише да звучи това.

Аз пък не мога да разбера защо след като всички са се съжрали на едно място и явно се интересуват от едни и същи неща се дърпат, а този с малко повече власт го раздава тежък и тегли секирата? Никога не съм бил фен на такава тъпотия. Малко общества оцеляват по този начин, пълен тоталитарисъм. Изключвам Северна Корея. :) Там е голяма промивка. Веднъж вкусил демокрацията и капитализма, трудно ще се върнеш назад.

Нещо нужно ли е още да имаме, за да сме Ок тук? Според мен само едно - повече хора да се върнат и да пишат. Нищо повече. Какво толкова трябва да се дели.

Да, явно си е разделил така. Всяко следващо няма да е така. Не знам дали ще е добра идея да се мърджват по тема, за да не се намаже нещо. Поне ги пази, ако не друго. Явно миграционния процес на тия тулове не е съвършен.

Долу във формата за текст има бутон "Отзив", а трябва да е "Прегледай".

Също така - как се слага линк с малко превю? При мен само като линк стои :(

Долу във формата за текст има бутон "Отзив", а трябва да е "Прегледай".

Също така - как се слага линк с малко превю? При мен само като линк стои :(
Да, прав си, не всичко е мой превод. Дойде и с някакъв много бейсик, но повечето неща сме ги превеждали ние по xenforo-тата. Както можете да се досетите BG е от последните езици, които излизат за дадена система. :) Ако нещо друго ти се стри странно като превод, не се колебай да пишеш, за да го прегледаме. Отзив и готово.

Да, после като се публикува излиза като превю с тъбммейл, тайтъл и дескрипшън, ако говорим за едно и също. Например това:

Или за нещо друго?

Да, после като се публикува излиза като превю с тъбммейл, тайтъл и дескрипшън, ако говорим за едно и също. Например това
Да, точно за това. Тези, които аз напиша, си стоят като линкове. Но сега пробвах и вече излизат с превю, странна работа :)

Мерси и за "Прегледай"

Да, точно за това. Тези, които аз напиша, си стоят като линкове. Но сега пробвах и вече излизат с превю, странна работа :)

Мерси и за "Прегледай"
Винаги. Повече очи по-добър тест на системата. :) Много се радвам, че ви пука и споделяте такива неща, малко или много гоним съвършенството. :)

В случай, че си изпуснал поста ми, в който споменавам за подпис линковете, да знаеш, че като в бодито - са dofollow и може да си наредиш до 4 линка и 4 реда подпис. С толкова постове спокойно може да удариш едно силно рамо на някой свой проект. Или просто едно "Продава се рекламно място" :) Хахаха. Само казвам. Все пак сме се събрали тук да сме си максимално полезни. ;)

Вафлички и храсти относно Туриста

Това е втората итерация на разсъждения около форума, първата може да намерите тук: Размисли и страсти относно Туриста.

Искам да предложа (?) не са нито технически бъг на форума, нито свързани (изцяло) с облика му, но ще пиша в тази тема, т.к. явно всички са тук 🎉. Опитах се да наваксам с постовете писани в горепосочената тема няколко дни, но ако не съм успяла (или съм изтървала някое мнение), което обръща внимание на предложенията ми, моля да ме извините.

Първо, поздравления и благодарности за работата вложена по форума! 🙌Изключително много ме трогна причината за избора на цвета. Личи си, че е отделено време и мисъл.

Не помня да съм ползвала някога форума на предприемач.ком. Запознах се (доста повърхностно) с тематиката главно от последни постове и форумните категории. Виждам, обаче, страхотна възможност са симбиоза между този форум и предприемач.ком, ако тематиката им се дефинира правилно.

Ако прочетете първия пост от темата "Размисли и страсти относно Туриста", ще разберете, че съм голям фен на StackExchange платформата. Ако не сте го прочели, пак ще го повторя: обичам <3 StackExchange! 😍

Би било много яко, ако Туриста бъде stackoverflow-a, a predpriemach да си е webmaster.se. Директно линкнах таговете на webmaster.se, за да се види, че има препокриване на тематиките. По-хардкор поргамистите може да пишат в туриста > WEB ПРОГРАМИРАНЕ, a casual предприемачите да продължат да ползват Web Development. Ако проблем не може да бъде resolve-нат, изисква по-задълбочени знания по програмиране, винаги може да бъдат препращани към Туриста. Предприемач си търси програмист, ново реалити... по бТВ.

Относно функционалности, мисля, че bbcodes 🤮 трябва да бъде заместен от markdown 😎. Добавянето на код в пост да бъде enriched с някакъв code playground, за да може лесно да се постват проблеми/решения. Ясни правила за писане на постове в отделни категории и изцяло за форума.

Говорейки за това някой може ли да ми линкне правилата на форума?

PS: Липсват ми fake internet points, които събирах с пот на чѐло повече от 10 години. 🥺 👉👈

Говорейки за това някой може ли да ми линкне правилата на форума?

PS: Липсват ми fake internet points, които събирах с пот на чѐло повече от 10 години. 🥺 👉👈
Здравей, и мерси много за хубавите думи. Да, има още някои неща за доизпипване. Точките са преравнени спрямо тази система и пак си с максимален брой, като малко инфлация е ударила след мигрирането. Не са паднали, просто са приравнени.

Не ти разбрах въпроса за правилата само. Ще видим да сложим още емотки, ако искате. Както и коя част на визуализация на кода не е добра? Ще се направи нужното всеки един от вас да се чувства комфортно тук и да го вдигнем отново форума до нивата, на които го помня. :)

Предприемача и Уеб-туриста като форуми са доста различни, като тук силно се надявам да се превърне по-скоро дев общество, каквото е Stackoverflow. Предприемача е по-скоро интернет бизнес, има си теми за девелопинг, но като цяло фокуса е маркетинг и изкарване на пари през интернет.

Ако има други неща, нека станат публични и се надявам да продължаваш да пишеш така добре и честно. :)

Back
Горе