Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
И на мен ми се вижда доста спамърска секция. Не намираш каква точно логика и приложение има тук. Сигурно някакво поощряване за някои, да си вземат линк, но така или иначе вече имаме 4 линка в подписа, което според мен си е доста по-добре, от спама в доста нерелевантен форум.А не не, чакай и тия с бетинга.
"оригиналните" парфюми вече си минаха по рeда![]()
Няма да е лошо да я има, но сложете ограничение - поне примерно 100 поста да има и поне 5 през последния месец.И на мен ми се вижда доста спамърска секция. Не намираш каква точно логика и приложение има тук. Сигурно някакво поощряване за някои, да си вземат линк, но така или иначе вече имаме 4 линка в подписа, което според мен си е доста по-добре, от спама в доста нерелевантен форум.![]()
Притеснява ме момента, в който някои ще се регват тук, за да спамнят, ей така международно.Няма да е лошо да я има, но сложете ограничение - поне примерно 100 поста да има и поне 5 през последния месец.
Точките са преравнени спрямо тази система и пак си с максимален брой, като малко инфлация е ударила след мигрирането.
Трябва да е "удобно", за да се превърне в такова. Горното ми предложение за embeddable code snippets мисля, че е удобство, което трябва форума да има. Заместването на bbcodes с markdown също ще е голям +. Преструктуриране на категориите също е от голяма необходимост (пример: HTML / Javascript / CSS е прекалено общо, при положение, че js може да бъде бекенд, фронтенд, има милиони работни рамки, библиотеки и др.). Може би дори съществуването на категории е минус, а да се имплементира някаква система за тагване на постовете би било по-добре.като тук силно се надявам да се превърне по-скоро дев общество, каквото е Stackoverflow
Да, защото старите са се трупали на старата система по онази логика, а след това като е писал тук, е скочил като "сила" на токите и е прибавил за няколко поста няколко точки, с които е минал споменатите потребители. Това годи го разбере какво точно логика следва.Може би покрай цялото обновяване се е загубила логиката на старите точки. dakata сега има повече точки от stormbreakerAnyways, fake internet points...
Точно там е.Визуализацията на кода си е супер, ще е по-яко да има възможност лесно да се споделят и изпълняват въпросните кодо̀ве: интеграции с 3v4l.org / codepen.io / codensandbox.io / друго(?). Може и бутона за добавяне на код, да не е скрит във втори toolbar.
Проблема разбира се е, че предприемач и туриста ще използват различен софтуер и поддръжката става доста по-времеемка и сложна.
@coolice Мерси за линка (има доста правописни грешки там). По-скоро се чудех дали тук има такава тема с правила.
embeddable бавно зареждане на страница от форума ли? По-скоро мисля, че си се изпълнява рамката, а вече когато си лодне онази страница.Markdown вместо bbcode звучи супер, но за embeddable code (особено неща като codesandbox) - много ще се забави зареждането на страниците.
Дай, ще разгледаме, защото всички коментари за xenforo са за какво им е, като са с bbcode, на два клика и различни езици. Ще проверим, видях едно рипозитори, дано става. Как да нямаме желание, всички тук сме на една вълна - make web-tourist.net great again.Писането на код тука трябва да е наистина с приоритет - марддолна задължителен също.
А не през 10 менюта и бавни попъпи да се добавя код.
@Blinky вземай се в ръце и покажи че наистина има желание за работа по форума
И ние имаме, на другия форум правим събирания с пиене, като традиция, скоро не сме де, заради обстановката. Но се взимат бутилки.То едно време имаше някакви награди с тия точки..
Даже още някъде трябва да имам web-tourist тениска..
Така или иначе това беше преди хиляди години![]()
И за двете няма официална интеграция, но ще поразгледам още. Този CodePen нямаха ли някакъв ифрейм, който бучат по сайтовете?Даван палец на горе за:
=> Markdown
=> CodePen интеграция
@coolice Мерси за линка (има доста правописни грешки там). По-скоро се чудех дали тук има такава тема с правила.