NewGuy каза:Netscape Navigator/9.0.0.6
http://www.pic-bg.net/showimage.php?file=pic_tourist-jpg_x83zeftxoe4fle8v2fg8wy20k0vijo.jpg
Къде да цъкнем?
Сега как е менюто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
NewGuy каза:Netscape Navigator/9.0.0.6
http://www.pic-bg.net/showimage.php?file=pic_tourist-jpg_x83zeftxoe4fle8v2fg8wy20k0vijo.jpg
Къде да цъкнем?
NewGuy каза:
index каза:А заши беше нужна тази активация ако може да питам ?
Този дизайн изглежда доста по........... по-добре от предишният.
Също така имах ново съобщение и никъде не ми светеше че имам ново.Трябваше да цъкна на писмото.Няма да е лошо като идея , да светва или да премигва в същият цвят като името в горен ляв ъгъл......
ПРи мен не се менеше.Ако може някой да драсне едно мсг да проверим пак.....admin каза:index каза:А заши беше нужна тази активация ако може да питам ?
Също така имах ново съобщение и никъде не ми светеше че имам ново.Трябваше да цъкна на писмото.Няма да е лошо като идея , да светва или да премигва в същият цвят като името в горен ляв ъгъл......
меня се картинката и светва но ще оправя и прозореца който излиза след ЛС.
index каза:ПРи мен не се менеше.Ако може някой да драсне едно мсг да проверим пак.....admin каза:index каза:А заши беше нужна тази активация ако може да питам ?
меня се картинката и светва но ще оправя и прозореца който излиза след ЛС.
Също бутоните за цитат и едит са си старите и не седят много добре ;(
NewGuy каза:Под netscape е оправен този проблем но има друг. При страницирането бутоните не са като в на chrome.
Ето скрийн.
![]()
Galli каза:граф admin-Yoda не е само менюто, показах ти одеве и страницирането навсякъде, където го има :arrow:
![]()
NewGuy каза:Оправено е. Имах предвид страницирането на темите както на снимката на Galli в дясно. Не се показваше цялото изображение. :?:
NewGuy каза:Да и там го има.
И при презентацийте.
Къде е линка за добавяне на презентация?
NewGuy каза:Да и там го има.
И при презентацийте.
Къде е линка за добавяне на презентация?
admin каза:И как е сега?
Смених ЦСС-а, защото старите не изпълняват коректно inline-block