Проблеми с новия дизайн на максмедиа

160.jpg

А заши беше нужна тази активация ако може да питам ?
Този дизайн изглежда доста по........... по-добре от предишният.
Също така имах ново съобщение и никъде не ми светеше че имам ново.Трябваше да цъкна на писмото.Няма да е лошо като идея , да светва или да премигва в същият цвят като името в горен ляв ъгъл......

index каза:
Също така имах ново съобщение и никъде не ми светеше че имам ново.Трябваше да цъкна на писмото.Няма да е лошо като идея , да светва или да премигва в същият цвят като името в горен ляв ъгъл......

меня се картинката и светва но ще оправя и прозореца който излиза след ЛС.

Админ... гледам, че е заключена темата за проблемите на туриста... та тук ще пиша. Може също да се оправи и линка към скайпа в съобщенията.

admin каза:
index каза:

ПРи мен не се менеше.Ако може някой да драсне едно мсг да проверим пак.....

Също бутоните за цитат и едит са си старите и не седят много добре ;(

граф admin-Yoda не е само менюто, показах ти одеве и страницирането навсякъде, където го има :arrow:
err1.jpg

Под netscape е оправен този проблем но има друг. При страницирането бутоните не са като в на chrome.

Ето скрийн.

162.jpg

index каза:
admin каза:
index каза:

ПРи мен не се менеше.Ако може някой да драсне едно мсг да проверим пак.....

Също бутоните за цитат и едит са си старите и не седят много добре ;(

Аз пратих на мен си ЛС и се смени картинката, както и в менюто ми показа, че имам 1 ново ЛС. Сега ще ти изпратя.

Дам, премигва и от страни пише.Явно е било някакъв временен бъг при мен.Можете да престанете да ми пращате писма :)

NewGuy каза:
Под netscape е оправен този проблем но има друг. При страницирането бутоните не са като в на chrome.

Ето скрийн.

162.jpg

Не разбрах?
Това което ми даваш на снимката е добре.
Какво не е наред?

Galli каза:
граф admin-Yoda не е само менюто, показах ти одеве и страницирането навсякъде, където го има :arrow:
err1.jpg

И как е сега?
Смених ЦСС-а, защото старите не изпълняват коректно inline-block

Оправено е. Имах предвид страницирането на темите както на снимката на Galli в дясно. Не се показваше цялото изображение. :?:

NewGuy каза:
Оправено е. Имах предвид страницирането на темите както на снимката на Galli в дясно. Не се показваше цялото изображение. :?:

В уроците долу страницирането...
сигурно дава проблеми и там.
Нали?

NewGuy каза:
Да и там го има.

И при презентацийте.

Къде е линка за добавяне на презентация?

Във всяка презентация има линк но ще сложа и меню под аватара от което да се добавят уроци, презентации и файлове.

NewGuy каза:
Да и там го има.

И при презентацийте.

Къде е линка за добавяне на презентация?

Ще се пробвам и там с display:block и flat:left както стана тук.

Добре. Кажи кога да тествам.

Докато съм те хванал в творческа дейност не съм сигурен дали това е бъг но в първите уроци има кратко описание на уроците а на по-старите втора-трета страница няма.

Back
Горе