Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Клипчето в оригинал май се казваше "Dutch Crazy", снимала го е сестра му със скрита камера за да му покаже как изглежда от страни, ако не бъркам. Не съм сигурен дали играта която играе не е Quakeр, а не CS.qrxxd каза:Внимавайте!!! Да не станете като този: http://zazz.bg/play:db2add10 ???
Имайте предвид че човека може просто да е много добър и да бие постоянно глави. Брат ми (RUYK) е типичен пример за това- банват го разни пишман админи, щото бил с хак, а той им наковал глави два рунда подред без хак.StormBreaker каза:Паролата е tourist . Ако видите в играта хакер ми пишете ЛС или на tasmana да го баннеме.
datamatrix каза:Имайте предвид че човека може просто да е много добър и да бие постоянно глави. Брат ми (RUYK) е типичен пример за това- банват го разни пишман админи, щото бил с хак, а той им наковал глави два рунда подред без хак.StormBreaker каза:Паролата е tourist . Ако видите в играта хакер ми пишете ЛС или на tasmana да го баннеме.
хахха еми да...MontefuckeR каза:якоо дойде времето в което се започват съмнения за потребителите
:?:
Reallite HLGuard - ко е това ?datamatrix каза:Ще сложа Reallite HLGuard ако някой обясни къде се слагат файловете и какво се прави или ми даде линк към обяснение.
Междо другото, ако не сте разбрали до сега, и аз съм мно0О0ого слаб
index каза:Reallite HLGuard - ко е това ?datamatrix каза:Ще сложа Reallite HLGuard ако някой обясни къде се слагат файловете и какво се прави или ми даде линк към обяснение.
Междо другото, ако не сте разбрали до сега, и аз съм мно0О0ого слаб
bafitu каза:какво ще рече :
Your Map [maps/fy_dustworld.bsp] differs from the server's.
?