Leasy-PHP

dashe каза:
Тази уеб система по точно за уроци ли .. е :)
попринцип да :) ама ако махнеш модула лессонс и редактираш някои друг файл става и за друго :)

vesku каза:
dashe каза:
Тази уеб система по точно за уроци ли .. е :)
попринцип да :) ама ако махнеш модула лессонс и редактираш някои друг файл става и за друго :)
По принцип ще е пробвам.. :)
И ще си кажя мнението.. :)

редактирай темплейтите,изтрий модула lessons и редактирай members.php и viewprofile.php и изтрий ненужните файлове :)

Оправени са още дупки в сигурноста като GET,POST и някои други работи,затова теглете наново и заменяите
ТЕГЛЕТЕ НАНОВО
вече има и презентации и са оправени бъгове само един ама пак е нещо
ОЩЕ ЕДИН ГОЛЯМ АБДЕЙТ :)

Здравейте! Имам проблем с тази система инсталирах я успешно всичко направих си акаунт но когато се логна пише ми че съм се логнал пита ме да продължи ли аз му давам продължи.... Там има презентаций но няма аднати когато отида да аддна ми пише че има грешка и да се логна наново някакви идеи ? Така е постоянно... :roll:

Leasy означава easy lessons ама наобратно и сакратено :) а за дизайна ами темплейтите :) и системата е open source :)

anival каза:
Здравейте! Имам проблем с тази система инсталирах я успешно всичко направих си акаунт но когато се логна пише ми че съм се логнал пита ме да продължи ли аз му давам продължи.... Там има презентаций но няма аднати когато отида да аддна ми пише че има грешка и да се логна наново някакви идеи ? Така е постоянно... :roll:
ами не си изтеглил наново файловете :)

vesku каза:
anival каза:
Днеска ги изтеглих :roll:

anival каза:
vesku каза:
anival каза:
Днеска ги изтеглих :roll:
Някой със същия проблем?
Аз грешка ненамирам,но даже и да не намирам поне пробвам и виждам че няма такава .
виж във web-school.freehostia.com там също няма грешка :)

абе от одеве все чета теглете на ново сега вече всичко наред ли е?

аа ако можеш да направиш и вграден форум към системката ша та разцелувам

ако исакш потърси ме в skype да поговорим за дизайна

SandPrince каза:
аа ако можеш да направиш и вграден форум към системката ша та разцелувам

ако исакш потърси ме в skype да поговорим за дизайна
това за форума няма да стане :) защото трябва да променям мн кода на системата особедно за ранговете на потребителите дори целия логин модул :)

Back
Горе