Немога да кажа, че това може да го използвате за визитки... :? не съм много разбиращ от тези неща, но мога да изкажа моето потребителско мнение, мнение на човек който може да използва вашите способности за направата на дизайн... мога да кажа, че на mania лицевата част е доста добра незнам какво толкова не ви харесва, че е шаренко... не е лошо. но за задната част... за нея нямам думи... там си се справил малко по зле, ако беше нещо подобно на предната може би щеше да е по-добре... :wink: За визитката на SandPrince мога да кажа, че найстина е малко по изчистена и семпла, но пък е пренатрупена с информация... Може й буквите да са ми голями, но просто не ми харесва колко много информация има... вярно то затова е визитката да дадеш контакти с теб... също така не ми харесва отново задната част... според мен можете още и бих се радвал ако видя нов опит, защото и двамата сте добри дизайнери, но доколкото на професионално ниво или пък сте просто талант незнам :wink: Успех момчета не бих могъл да дам на никой вот защото спотед мен и двамата сте на едно ниво :wink: :?: