Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Мисля, че го доказахаlordd3mon каза:Apple - Доказано е че са едни от най добрите телефонипрепоръчвам го
HTC- Правят ми впечетление но имат още да се доказват
Nokia- Здрави но от друга страна банални :lol:
vesku каза:Tочно обратното, НО
все пак е телефон, а не конзола
Така, че според мен:
HTC
Apple
Nokia
vesku каза:Е, то татуто е мноогоо старо и е от първите им модел, ама виж новите макар и от 2010 можеш да ги направиш страшни. Имам 2 HTC и стария само дето е малко надран иначе не е мръднал. Куче е, за технически проблеми и дума да не става, а айфона виж го, калъф за обхват..айде моля ти се
Надявам се някой да даде сравнение по всичи параграфи, не по характеристики.. щото единия може да е с 1ghz а другия с 12312ghz ама първия да е много по-бърз, все пак и OS e важна има много "променливи" по които да се оценяват![]()
vesku каза:Може би си прав(е може и да си седнал), но примерно ако се вземе един тел. примерно nexus one или desire, не мисля, че някой би го сменил, освен ако не си някой, който все иска новите неща, за сега, мисля и за вбъдеще, ще им върви всичко, а ако си със nexus one, до колкото знам си получаваш новите OS не от HTC, а от google, и си имаш принципно всяка нова.