djman каза:
Добре бе, хора, като не ви харесват metro apps, ползвайте си десктоп приложенията - всъщност, няма разлика със 7 и виста в това отношение. Аз от apps ползвам само TuneIn и Evernote и съм много доволен.
И всъщност зарежда по-бързо, и не са само плочките. Накратко е нещо като sleep функцията, ако не го изключваш правилно или го рестартираш - ще зарежда по-дълго.
Стабилен си е win-a, жалко че не може да се нагодите към него (понеже много различен)...
Отговарям за мене :arrow:
1) ползвам и метро и дестопа. И двете са куца работа. Защо?
- защото за метро няма достатъчно приложения, поне такива които да ми харесват на мен или да са безплатни.
-няма смисъл от него като си 22" или има ???
2) дестоп... няма старт бутон О_0 wtf. Всеки път трябва да давам мишката надясно да отивам настройки и т.н. с тези големи грозни икони :shock:
3) зарежда по-бързо О_0 при мен пък осезаемо по-бавно от 7цата... и не говоря просто да ми светне екрана, я говоря за това всички приложения, които е трябвало да се стартират да се стартират... Скайп го чувам как се вписва чак след минута... а на 7цата е доста по-бързо.
-неправилно изключване? какво ще рече това?
Заради осмицата, много рядко си изключвам лаптопа, защото ми се изчаква чакането докато се зареди от напълно изключен.
м/у другото първия път като го сложих, търсих в гугъл как да го изключа

е няма такъв забутан бутон.
Единственото, което мога да подчертая като + е че може да си правиш "refresh" на операционната система без диск. Всъщност не знам дали става без диск, така пишеше уж като го рекламират, но когато опитах да го рефрешна ми искаше диск с ОС.
п.п. в кръга на шегата разбира се, нали знаете ония лаф "въпрос на вкус казало кучето и си облизало дупето" :?: