Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Аз смятам да помогам, но не ми пречи нищо и в тази тема да си цъкъркамindex каза:1)Ако админ примерно саздаде форум , то колко човека ще помагаме в него?
3) Невиждам да е наложително да се създава форум.Можеме да си караме и в Softwre & Hardware.
3) Ще помоля да не пълните темата с последователни Ваши мения.Има копче,което се казва "РЕДАКТИРАЙ".Използвайте го.
4) На мен нещо ми се прецата СУДО-то
Аз съм уником.Код:pisio@ubuntu:~$ sudo apt-get update sudo: must be setuid root pisio@ubuntu:~$
Няма смсал. със 'su' си в ърша работата , а за да го оправям ме мързи, понеже скроо ща слагам дебиан даго тестна и после след това ГИБОНЯCentrino каза:Пробвай да си влезеш направо със "su"или да изпълниш командата от root терминала
EDIT: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=219767
прочети тези мнения тука и пробваймисла че ще се реиши проблема ти
не че искам да споря и да се правя на начетен,но става въпрос за същото. това което го казваш го пуска новел :? като е фри като другите дистрота, а се заплаща само подръжката...имах предвид че Сусе се правеше и от разработчици които нямаха нищо общо с Новел, но вече не го правят-затова казах умря. Просто новел излязаха подводници,според мен като имам предвид партньорството им с Майкрософт...нека си излиза 10.3 мисля че има отлив от това дистроStormBreaker каза:Аз говоря за OpenSUSE според мен е най-доброто след Kubuntu/Ubuntu и не е умрял, а преди няколко дни излезе официално 10.3
to6o каза:не че искам да споря и да се правя на начетен,но става въпрос за същото. това което го казваш го пуска новел :? като е фри като другите дистрота, а се заплаща само подръжката...имах предвид че Сусе се правеше и от разработчици които нямаха нищо общо с Новел, но вече не го правят-затова казах умря. Просто новел излязаха подводници,според мен като имам предвид партньорството им с Майкрософт...нека си излиза 10.3 мисля че има отлив от това дистроStormBreaker каза:Аз говоря за OpenSUSE според мен е най-доброто след Kubuntu/Ubuntu и не е умрял, а преди няколко дни излезе официално 10.3![]()
index каза:Ако сте забелязали на повечето кутий пише ,че хардуерат вътре работи само с MAC OS , и WINDOWS , никаде не пише за Linux.Това е монопола,плащасе на една фирма " за да спести " малко мастило , да не напише ,че става и за линукс.
:shock: няма да те разубеждавам щом така си мислишStormBreaker каза:Аз пък все си мисля, че ползвате линукс заради самата ОС, а не само, за да правите на пук на Майкрософт.
to6o каза::shock: няма да те разубеждавам щом така си мислишStormBreaker каза:Аз пък все си мисля, че ползвате линукс заради самата ОС, а не само, за да правите на пук на Майкрософт.ако имаш някога време се запознай по отблизо с + на линукса,на ядрото, и на самата ОС.
не, това е панически страх :lol: но няма да ги спаси и това, мак-а сами са си виновни че никога няма да достигнат нищо кой знае какво със затворената си система, а М-софт няма какво да ги коментирам, пълен комерс и излагация :?index каза:Ако сте забелязали на повечето кутий пише ,че хардуерат вътре работи само с MAC OS , и WINDOWS , никаде не пише за Linux.Това е монопола,плащасе на една фирма " за да спести " малко мастило , да не напише ,че става и за линукс.
искам да кажа че има други причини, които са твърде сериоъни,за д аползваме линукс, това че е отворена система,че можеш сам да си я нагодиш,да гледаш къде какво има,при проблем да го оправиш,бърз е,подреден,СТАБИЛЕН, безплатни ъпдейти и ъпгрейди,хора които винаги ти помагат при проблеми,никой не те рекетира да си ъпнеш машината за да ти вървят програми и още много работи,за които аз като обикновен потребител даже и не знам сигурно...най-малкото няма вируси и троянци и тем подобни работи...сървъри се пускат само на линукс, познай защо?StormBreaker каза:to6o каза::shock: няма да те разубеждавам щом така си мислишStormBreaker каза:Аз пък все си мисля, че ползвате линукс заради самата ОС, а не само, за да правите на пук на Майкрософт.ако имаш някога време се запознай по отблизо с + на линукса,на ядрото, и на самата ОС.
Нещо не разбрах какво искаш да кажеш.
Не е лоша като дистрибуция, ползвал съм Живата DSL, ама честно да си кажа като има убунту си е несериозна работа.iwanov каза:Само да питам какво мислите за knopix ?

Player_pz каза:Кажете как мога да разкарам linuxa ?
.... И така ще се прецака.StormBreaker каза:Player_pz каза:Кажете как мога да разкарам linuxa ?
Вкарваш диска на Windows-a и форматираш дяла дето е линукса с ntfs
След което си влизаш под Windows сваляш Партишан меджик и сливаш/форматираш дяла на линус.fixmbr
StormBreaker каза:Player_pz каза:Кажете как мога да разкарам linuxa ?
Така би трябвало заедно с Linux да си отиде и MBR-то и няма да може дасе ботне Windowsiwanov каза:StormBreaker каза:Player_pz каза:Кажете как мога да разкарам linuxa ?
Аз направих така и нямам никакви проблеми засега.
@Player_pz -Player_pz каза:Има ли дистрибуция , която е предназначена за уеб сървър или нещо такова .. дайте малко инфо ...